2 Litrų Elektrinis Virdulys, Bevielis Arbatos Virdulys Ir Karšto Vandens Virimo Greitai

1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €19.74 €39.50

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Maitinimo Šaltinis:

220V/50Hz

Talpa:

2L

Šilumos:

No

Modelio Numeris:

Elektrinis Virdulys

Šildymo Būdas:

Underpan Šildymas

Funkcija:

360 Laipsnių Sukimosi Bazės, Belaidžiais

Šildymo Greitis:

4-6 minutes

Prekės Pavadinimas:

Houselin

Medžiaga:

Nerūdijančio Plieno

Įtampa (V):

220V

Automatinis uždaromasis:

Taip

Galia (W):

2000W

Stilius:

Elektrinis Virdulys

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Apie šią prekę:

Klasikinis Dizainas - klasikinio veidrodis lenkijos išvaizda daro arbata virdulys unikalus ir estetiką, kuri gali sutapti bet kokio tipo virtuvės dizainas.Taip pat, paprasta-touch on/off jungiklio mygtuką, lengvai valdoma.

Ekonomiška - Tai greitas-vandens šildymo katilas yra BPA free!Mes siekiame aukštos kokybės už prieinamą kainą.Kietas gryno metalo, nerūdijančio plieno kurti labai tvirtas ir viduje dalis yra tik pagaminti iš aukščiausios kokybės maisto klasės nerūdijančio plieno, kad išlaikyti jūsų vandens iš taršos iš plastikinių medžiagų ir cheminių medžiagų.

2L Talpos elektrinis virdulys turi bendra talpa 2 litrai ir vartoja 1,500 w galios, tačiau tik labai trumpą laiką, todėl ji gali sutaupyti daugiau laiko virimo ilgalaikėje perspektyvoje.Jūs galite lengvai ir greitai ją naudoti parengti savo kavos, karšto arbata ar pieno, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

Saugos Dizainas - Įrengtas su auto išjungti ir varėna-sausa apsauga, saugos inžinerijos technologija.Šis vandens virdulys gali būti panaikinti nuo pagrindo, naudojimo be pavojaus virvėmis ir rankena ateina su minkšta ir neslidžia medžiaga ir karščiui atsparus dizainas.

Pirkėjas
2023-12-26
Virdulys yra ekonomika variantas. Labai lengvas. Plastiko pamušalu ir ant pagrindo yra labai plonas. Po pirmo virimo apačioje, apnašų formavimo. Atvyko anksčiau nei buvo žadėta dieną, tačiau dėl neatsargaus pakuotė: dėžutėje yra blogai kliudė ir ten yra crack srityje apatine rankena. Gaila, nebuvo staigmena.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai