Helovinas Kruvinas Dekoracijos Kruvinas Tematikos Papuošalų Rinkinys Kruvinas Tematikos Happy Halloween Balionas Reklama Rinkinys Su Keksas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.24 €14.64

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Helovinas Balionų Dekoracijos

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ruoškitės vaiduoklis iki jūsų Helovinas šaliai su mūsų Kruvinas Halloween Party Prekes!Su ryškių spalvų apdaila, jie imasi savo dekoro į visiškai naują lygį.Nepraleiskite progos apie tai turi-turi, be savo šventę!

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Helovinas Šalis Balionų Rinkinys

Medžiaga: aliuminio plėvelės, latekso

Scena: Helovinas šalis apdaila

Pakavimo sąrašas:

1*Helovinas Šalis Reikmenų Rinkinys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daug Žaisti: Kad jūsų Halloween vakarėlį nepamirštama su mūsų Kruvinas Dekoracijos.Su gausiai kiekį daiktų, pavyzdžiui, 18 balionai, traukti baneriai, cupcake įdėklais, didelis tortas įterpia ir daugiau, jums sukurti tobulas baisu ir įdomus atmosferą jūsų renginiui.

2.Tvirtas ir Higienos: Mūsų Helovinas kruvinas šalis papuošalai yra pagaminti iš aukščiausios klasės aliuminio filmuota medžiaga nemokamai iš nemalonus kvapas, giriasi blizgančiu.Sveikos ir saugios šeimai ir svečiams galimybę pakartotinai panaudoti juos ateityje įvykiai.

3.Sutaupyti Laiko ir Pastangų: Mūsų Helovinas Kruvinas Dekoracijos rinkinys yra idealus sprendimas, lengvas dekoracijas.Su lengvas montavimas ir įvairių įtrauktos priemonės, jūs galite greitai sukurti freakishly įdomus atmosferą savo šaliai.Sutaupyti laiko ir pastangų, o puikūs baisu aplinkoje.

4.Padidinti Jūsų Helovinas Bash: Paversti savo erdvę mūsų Helovinas Kruvinas Dekoracijos.Baisu dizaino ir ryškių spalvų, bus nustatyti scenos nepamirštamą vakarėlį.Puikiai, kaip foto rekvizitai ir sienų dekoras, jūsų svečiai bus meilė švenčių ir bauginančią atmosferą.

5.Multi Programos: Paversti savo erdvę į klaikus ir stuburo-atšaldymo siaubo atmosfera, platus asortimentas Helovinas kruvinas dekoracijos.Iš kiemo vonios, virtuvės, baro, suteikti jūsų svečiai siaubą patirtis.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai