26Mm+60Mm Odos Paspauskite Krašto Voleliu, Medinė Rankena, Odinis Geležinkelių Amatų Roller Siūlės Volas Oda

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €22.89 €29.34

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aukštos kokybės medžiaga: volelis pagamintas iš aukštos kokybės didelio anglinio plieno.Volelis pagamintas iš didelio anglinio plieno su smulkiai poliruoto sidabro paviršius.Rankenos yra pagamintos iš medienos su lygaus paviršiaus, patogi rankena, aukštos kietumas ir geras atsparumas dėvėjimuisi.Paviršius yra electroplated ir sklandžiai, ir gali jėgą, tolygiai odos paviršiaus.

Patogus rankoje jaučiu: rankena oda paspauskite yra pagamintas iš aukštos kokybės medžio masyvo.Lengvai rankena ir nėra lengva nusimesti.Jis jaučiasi gerai ir neslidus, todėl jums nereikės jaustis pavargęs, net jei jūs jį naudoti ilgą laiką.

Kaip naudoti: Po oda yra įterptas, naudoti volelį, švelniai paspauskite jį, ir atgal, kad dalis tiksliau įterptas.Tai taip pat puikus lyginamoji odos kraštai ir klijavimas.Odos klijai laminavimas roletai gali veikti tolygiai ant odos paviršiaus.

Praktinės priemonės: "PASIDARYK pats" odos volelis yra labai tinka draugų, kurie dalyvauja odos pramonės.Jei jūs turite draugą, kuris veikia odos pramonė, šis produktas yra jų išgyvenimo įrankis ir praktiškiausia dovana, kurią gali suteikti jiems.

Medžiagos: medis+metalas

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

2 x Oda Krašto Creaser

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai