Spalvinga Apyrankė Ant Riešo Wrap Gumelės Kvėpuojantis Lankelis Megzti Galiūnų Tvarstis, Riešo Parama Fitneso Petnešomis Rinkiniai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.72 €2.46

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Taikoma Žmonių:

Suaugusiųjų

Amžius:

Virš 13

Prekės Pavadinimas:

OOTDTY

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Dėvėti Patogią: Pagaminti su megzti su plushes, kuris yra minkštas ir labai absorbentas, kad raudonos spalvos juosta ant galvos Lankelis Rankogaliai Nustatyti suteikia didžiausią komfortą ir palaiko ilgai dėvėti.

Rankogaliai ir Kaspinai Medžiagos ir Dydis: Pagamintas iš kokybiško poliesterio medžiagos; Lankelio Dydis: apytiksl.18x5cm/7.08x1.96inches; Rankogaliai Dydis: apytiksl.10x8cm/3.93x3.14inches.

Puikus Absorbention:Į Rankogaliai &kaspinai su puikia savo absorbentas gali servetėlės kilimų prakaitas nuo jūsų veido, kai jūs naudotis, arba sportuoti, suteikti jums patogią sporto jausmas.

Plačiai Programos: Rankogaliai ir Galvos juostelių prakaitui sulaikyti puikiai tinka bet kokio sporto, pavyzdžiui, Futbolo, ir Krepšinio, ir tt, arba pratimai, bėgimas, tempimo, svarmenų kėlimo ir visos kitos fizinio krūvio.

Paslaugos: Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas, prašome pirkti mūsų produktą ramiai.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ar turite klausimų, prašome susisiekti su mūsų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris, Lateksas, Spandex

Spalva

5 Spalvų yra taip, kaip Parodyta Paveikslėlyje.

Pakuotės Svoris: apytiksl.82g

Ekrano užsklandą: apytiksl.18x5cm/7.08x1.96in

Apyrankė: apytiksl.10x8cm/3.93x3.14in

(Daugiau Dydžio, Išsamiai, Prašome Žr. Nuotrauką.)

Komplektą Sudaro:

Rinkinys 3Pcs Lankelis Apyrankė Rinkiniai

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai