3D Žvakė Pelėsių, tiek Velnio Unikalios Formos Žvakė Silikono Formų Super Lengva Demold Žvakė Vaško Pelėsių Amatų Aromaterapija

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.10 €7.84

Galimos Funkcijos


Specifikacija

dydis:

8.2x8.2x11.8cm

Formos:

Animacinių Filmų Pav.

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

Maisto kokybės Silikono

Modelio Numeris:

Velnias Formos Žvakė Pelėsių


Aprašymas

Šių vaškas ištirptų formos yra pagaminti iš silikono, todėl juos nepaprastai lengva naudotis, be jokių sudėtingų veiksmų ar priemonių, reikalingų.Patobulinkite savo emocijas, sukurdami unikalias dovanas savo draugams ir šeimos nariams arba tiesiog naudoti juos kaip papuošimas.

Specifikacija:

Medžiaga: maisto kokybės silikono

Temperatūra: nuo -40°F iki +446°F (nuo -40°C iki +230°C)

Pelėsių spalva: balta

sąrašas:

3D žvakė pelėsių*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Mielas Velnias Forma: Mūsų unikalus žvakių liejimo formos pasigirti puikus ir sudėtingas 3D modelį, kurį galės palikti savo svečiams baimėje.Puikiai tinka sukurti tylus atmosfera.

2.Puikios Kokybės Silikono: Pagaminti iš puikios kokybės silikono, šių unikalių žvakių formos yra daugkartinio naudojimo ir priešintis deformacijai.Mėgautis aukštos kokybės rezultatus kiekvieną kartą.

3."PASIDARYK pats" Making: Pakelti savo žvakė žaidimas su mūsų unikali žvakė pelėsis.Pridėti blizgučiai milteliai, džiovintos gėlės, skystos dervos dažų, korteles, arba žėručio milteliai savo trafaretas-priėmimo procese.

4.Multi naudojimas: Gali būti naudojamas, kad žvakės, tortas, šokoladas, saldainiai, ir net kvapų mišiniai.Sukurti gražus, skanus, ir aromatinių produktų, su lengvumu.

5.Lengvas Demold Procesas: Su mūsų lengva naudotis, žvakių liejimo formos, apdorodami gražus žvakės, niekada nebuvo paprasčiau.Be vargo de-pelėsių, gatavi gaminiai, švelniai stumia

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai