Keramikos Įrankiai Minkštas Molis Drožyba Peilis Molio Formavimo Priemonės, Molio Keramika, Įrankiai, Vaikams, Suaugusiems, Ir Menininkai, Plastikiniai Menas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €9.74 €12.48

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Medienos, Metalo

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Taikymo sritis: Tai yra labai komplektas molio įrankiai, Tobula skulptūrų, modeliavimo, pjovimo, grandymo, skaldos, valyti, lyginti ir daugiau.

Medžiaga: Šios keramikos įrankiai yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, su medinėmis rankenomis, kad būtų lengvas, sklandus ir patogus laikyti.Aukštos kokybės konstrukcija, tvirtas, lengva valyti ir laikyti.

Kūrybinės: double tipo dizaino, gali dirbti su bet kokio išsamiai drožyba.Šie patvarūs ir gerai padarė profesinės drožyba įrankiai yra lengva naudoti ir valyti.Medinė rankena yra sklandžiai ir patogiai, tuo pačiu užtikrinant tvirtą ir saugų sukibimą.Korozijai atsparaus metalo keramikos įrankiai yra tvirti ir lankstūs, bet nebus įtrūkimai, kai slėgis yra taikomas.

PLAČIAI NAUDOJAMAS: Profesionalios kokybės įrankiai naujokams ir prieskoniais ekspertai panašūs.Lengva naudoti su bet tekstūra: tąsi, lanksti kaip polimerai, keramikos, molio, žvakės.Šios keramikos molio įrankių rinkiniai yra puikus pradedantiesiems, ir net patyrusiems mėgėjai, puodžiai, dailininkai.naudojimas:

Keramikos sponge: įpilkite vandens arba sugerti vandens gamybos metu, ir lenkijos keramikos po to, kai buvo padaryta.Mediniai Dotting Tool: Puikus priėmimo taškus, tapybos ant uolų, arba įspaudas minkšto metalo ar popieriaus.

Pavadinimas: Keramikos Įrankiai

Dydis:23x12.5x4cm

Medžiagos: Medis + Metalas

spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: Apie 161 G

Pakuotės Turinys:

19 x keramikos įrankiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai