Gręžimo Teptuku Priedą, 7 Vnt Gręžimo Teptuku Priedai Nustatyti Gręžimo Valymo Šepetėlių Tvirtinimo Rinkinys Vonios Kambarys, Vonia, Dušas, Plytelių Ir

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €14.64 €29.27

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Tomas:

valymo rinkinys

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Gręžimo Teptukų Rinkinys ateina su 4 skirtingų formų ir dydžių šepečiai visus namų valymo darbus.Šeriai nebus kasytis vonia ir dušo plytelių paviršių.

Su gręžimo teptuku galvą, jūs galite baigti užsispyręs valymo darbus greičiau ir valymo išsamesnis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Gręžimo Valymo Šepečių Rinkinys

Packin būdas: opp krepšys (spalvotas langelis gali būti pritaikytas su papildomų pinigų)

Dydis: 2 cm, 2.5 cm, 3.5 cm, 4 cm, 5 cm teptuku galvos ir kiti priedai

Svoris: apie 500g

Tai 7-piece set neapima elektros audra, įskaitant 2-colių teptuku galva, 2,5-colių teptuku galvos, 3,5 colių pratęstas brush galvutė, 4 colių teptuku galvos, įskilimų šepetėliu, 15cm pratęsimo lazdele, gabalas, skiautė.

Pakavimo sąrašas:

1*2 colių teptuku galvos

1*2.5 colių teptuku galvos

1*3.5 colių ilgio teptuku galvos

1*4 colių teptuku galvos

1*lizdas šepetys

1*15 cm išplėtimas lazdele

1*rag

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Įvairių Šepečiai】Gręžimo Teptukų Rinkinys ateina su 4 skirtingų formų ir dydžių šepečiai visus namų valymo darbus.Šeriai nebus kasytis vonia ir dušo plytelių paviršių.

2.【Galingas ir Efektyvus】Su gręžimo teptuku galvą, jūs galite baigti užsispyręs valymo darbus greičiau ir valymo išsamesnis.Puikus būdas tikrai palikti kiekvieną užkampis ir plyšys savo namų švarus!Šeriai nebus kasytis vonia ir dušo plytelių paviršių.

3.【Universalus Naudoja】didesnių paviršių, pavyzdžiui, valčių korpusus, grindys, ir danga, gręžimo teptuku areštas yra fantastinis.Jūs galite valyti grotelės, nulašėjimo padėklas, kabinos, automobiliai, ir kitas sunkiai pasiekiamas sritis išplėsta reach reglamento priedą.

4.【Komunalinių paslaugų Rinkinio】Gręžimo Valymo Šepetėlių Rinkinį, turi 2 colių teptuku galva, 2,5-colių teptuku galvos, 3,5 colių pratęstas brush galvutė, 4 colių teptuku galvos, įskilimų šepetėliu, 15cm pratęsimo lazdele, ir audinys.Elektrinis grąžtas neįskaičiuotos.

5.【Universal Tipo】Visi šepečiai turi 1/4 colio greitai pakeisti, tinka daugeliui treniruotės ir vairuotojai.Gauti užsispyręs valymo darbus atlikti greičiau ir pasiekti giliau gera, tikrai geras partneris jūsų namų valymas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai