Easter Bunny Pėdsaką Medienos Katytė Šablonai Velykų Dekoracijos Daugkartinio naudojimo Kūrybos "PASIDARYK pats", Miltai Pėdsaką Katytė Papuošalai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.30 €4.72

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pridėti žavinga liesti savo Velykų apdaila su medinėmis Easter Bunny Trafaretas Pėdsakus.Išdėstyti ją bet kur, kur jūs norite ir sukurti unikalų poveikį, kol jūs baigti, kelią tu nori.

Specifikacija:

Medžiaga: mediena

Gaminio dydis: apie 15cm/5.91 cm

Svoris: apie 30g

Pakavimo Sąrašas:

1* Katytė Pėdsaką Šablonas Easte

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ilgalaikis Naudojimas: Puošia savo namus ir mielas velykinis morkų pėdsakus, naudodami mūsų tvirtos medinės Easter Bunny Pėdsaką Trafaretas.Puikus papildymas švenčių liesti, kad jūsų kilimų arba plytelės, šis trafaretas gali būti pakartotinai kiekvienais metais, daugiau dekoravimo galimybės.

2.Lengva Naudoti: Patogu ir praktiška.Tiesiog supilkite į nedidelį kiekį miltų ir nestipriai paspauskite ant Velykų Zuikis Pėdsaką Trafaretas, tada pereiti į kitą poziciją ir kartoti tol, kol jūs turite sekti norite.

3.Unikalus, Įdomus: Velykų šventes daugiau įdomių mūsų Easter Bunny Pėdsaką Trafaretas.Naudoti kreida, smėliu ar kitais birių medžiagų sukurti katytė takelių, įvairių spalvų ir tekstūrų įvairių medžiagų.Gauti kūrybingi ir leiskite savo vaizduotei laisvai mėgautis nauja patirtimi su šeima ir draugais.

4.Platus taikymo Sritis: Easter Bunny Pėdsaką Trafaretas tinka vidaus arba lauko naudojimui, jūs galite nustebinti savo vaikams ir svečiams steigti 6-colių katytė kelio į savo duris, kambarį, sodą, ar bet kur, kur jūs norite.

5.Gera Dovana Suteikia: Pridėti zavinga Easter bunny liesti, kad jūsų papuošalai su šiuo trafaretas.Dalintis džiaugsmu sezono su šeima ir draugais, sukuriant puikūs - ir cherishable - įspūdžius apie savo patalpų ir lauko erdvėse.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai