Nešiojamų Plastiko Valdovas Multi-purpose Matematikos Redagavimo Priemonė, skirta Moksleivių Paauglių

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.39 €2.33

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Valdovas

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

visiškai naujas ir aukštos kokybės

SPALVINGA MINKŠTA VALDOVAS.Matematikos rengimo valdovas yra pagamintas iš aukštos kokybės ekologiško plastiko, super minkštas, lankstus.Anti-pertrauka, dėvėti, atsparus smūgiams, lengvas ir nešiojamas.Labai tinka aukštųjų mokyklų studentams, berniukų, mergaičių, paauglių, ar mokytojai geometrinis brėžinys, matavimo, matematikos, braižybos ir kt.

BENDABLE, PATVARUS.Minkštas valdovas yra naudojama ne tik matavimo atstumas, nuotolis, bet taip pat IDEALIAI tinka matuoti apskritimo sphericals, skersmuo cilindrų, ar kitos geometrinės figūros.

MĄSTANTIS DEISGNS.Aiškiai ir tiksliai dvigubus šonus mastu.Skaidrios spalvos dizainas.Tai matematika, geometrija piešimo įrankis yra daug daugiau conveneint studentų, įvertinti, parengti, projekto, ženklas keypoints, pabraukti ir kt.

DAUGIAFUNKCINIS, LENGVA NAUDOTI.Valdovas Matavimas : 0-30 cm (0-11.81 Cm).Pakankamai moksleivių matematikos/grahic dizaino piešimo naudoti.

PLATUS TAIKYMAS.Puiki mokykla, biuro, architektai, inžinieriai, menininkai, dizaineriai, studentai, mokytojai ir pan.Nuostabus atgal į mokyklą dovana, Klasės apdovanojimai, skirti puiki dovana vaikinams ir merginoms.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Spalvos, Kaip Atsitiktinis

Matavimas : 0-30 cm/0-11.81

Valdovas Dydis: Apytiksl. 32.2x3.5cm/12.68x1.38in

Rekomenduojame Amžius: 5 Metai+

Svoris: Apytiksl. 37g

Komplektą Sudaro:

1 Vnt Minkšti Plastikiniai Valdovas

Pastaba:

1 Vnt Minkštas Valdovas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai