Švilpimas, Arbata Virdulys, Arbatinukas Su Loudd Švilpukas Ir Anit-Karšto Rankena, Maisto Kokybės Nerūdijančio Plieno Vandens Kettel Namų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €19.75 €27.06

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Nerūdijančio Plieno

Talpa:

1.0 L

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

[Anit-karšto Rankena] : Silikonu padengtas rankena leidžia patraukti arbatos virdulys plikomis rankomis, nerizikuojant nudegimus.Ergonomiška rankena didina komfortą, pilant ir pildymas.

[Loudd švilpukas] : Garsiai ir automatinis švilpimas sugauti savo dėmesį net ir triukšmingoje aplinkoje.Kai jums sutelkti dėmesį į jūsų namų ruošos darbus, filmų, muzikos ar kitų dalykų, arbatinukas bus jums priminti, su švilpukas po verdančio vandens.Siekiant užkirsti kelią jums iš pamiršta išjungti ir džiovinimo vandenį aukštyn.

[2.3 Kvartilis Pajėgumų] : didelės talpos įstaiga gali užtikrinti apie 12 puodeliai verdančio vandens.Nereikia įpilkite vandens, dažnai ir sutaupyti savo laiką.

[High quelity] : Maisto kokybės nerūdijančio plieno leidžia gerti sveikai.Tai yra rūdžių & atsparus korozijai ir įkaista greitai.Tinka bet kokio šilumos šaltinio, įskaitant ir dujų, elektrinė viryklė, indukcinės viryklės.

Spalva:Juoda

Medžiaga:nerūdijantis plienas

Dydis:Apie 21.5 cm

Pakuotės Turinys:

1* Arbata Virdulys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai