Automobilių Oro Kondicionavimo Papildymo Rinkinys Šaltnešis Baterija Žarnos Rinkinys, Automobilių Oro Kondicionieriai Įrankiai Auto/Home R134A Šaldymo Sistema

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €18.16 €36.33

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Išorinis Skersmuo:

adapter

Vidinis Skersmuo:

Adapteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Storis:

Adapteris

Medžiagos Tipas:

Audinys Sustiprinta Žarna Su Termoplastinio Izoliacija


Aprašymas

Šis šaldytuvas papildymo rinkinys leidžia jums lengvai pridėti R134A šaldymo į savo šaldytuvą.Ji yra suderinama su 1/4 colių, 5/16 colio, ir 1/2 colio sąsajas.Su šiuo rinkiniu galėsite atlikti fluoridation procesą sau su lengva operacija.

Savybės:

Pavadinimas: r134a šaldymo papildymo rinkinys

Paskirtis: siurbti ir pridedant skysčio ir šaldymo įrangos techninės priežiūros, pramonės, šaldymo užpildant oro kondicionavimo sistemų, ir ekrane, realaus laiko sistemos slėgis

Medžiaga: Alloy

Taikymo sritis: auto remontas

Pakavimo sąrašas:

1*r134a papildymo rinkinys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Paprasta Šaldymo: Šis rinkinys turi visus priedus pridėti R134A šaldymo savo šaldytuvo lengvai.Jums sutaupyti laiko ir pinigų, nes nereikia skambinti specialistams.

2.Universali a/c Papildymo Rinkinys: Šis rinkinys gali padėti jums papildyti savo oro kondicionierius su lengvumu.Jis ateina su trijų skirtingų adapteriai 1/4 colių, 5/16 colio, ir 1/2 colio sąsajos, todėl jūs galite naudoti įvairių modelių oro kondicionieriai.Tai patogu ir paprasta naudoti sutaupysite laiko ir pinigų.

3.Patogus ir Greitas Įkrauti: šaldytuvas Su papildymo rinkinys, jūs galite lengvai įkraukite savo šaltnešis r134a be suvirinimo arba pjovimo.Į BPV31 Auskarų Vožtuvas atgal slėgio įrenginį, kad ruoniai šaldymo ir leidžia greitai sumontuoti vario vamzdeliai.

4.Lengvai DIY Fluoridation: Su šiuo šaldytuvas papildymo rinkinys, jūs galite užpildyti fluoridation procesą sau.Į komplektą įeina auskarų vožtuvas, kuris tinka labiausiai šaldytuvai ir išsamų vadovą, kad parodys jums, kaip naudoti fluoridation įrankis teisingai.Šio automobilio oro kondicionavimo sistema įkrauti kit yra lengva įdiegti.

5.Patvarus Paslaugos: Šaldytuvas Su Įkrauti Rinkinį, galite atkurti aušinimo našumą šaldytuvas minučių.Jis yra patvarus, vario, aliuminio ir gumos reikmenys.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai