Žiemą Veido Padengti Megzti Slidinėjimo Veidą Padengti Žiemą Veido Apsaugos Ir Shield 3-Hole Visą Veidą, Apimantis Šalto Apsaugos Šiltos Kepurės Moterims

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.12 €4.46

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

MEDVILNĖS

Stilius:

Atsitiktinis

Modelio Tipas:

Kietas

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Likti jaukus ir saugomų per šaltas lauko nuotykius su mūsų akrilo trikotažo Beanie Skrybėlių visą veidą padengti!Su 3 skylutėmis, ji geriausiai tinka dydis tik su jūsų akis ir burną poveikį.Ar alpinizmo ar braving žiemos chill, mūsų beanie skrybėlių, bus apsaugoti savo veidą nuo pavojaus.

Produkto pavadinimas: megzti skrybėlę sportiniai galvos apdangalai

Spalva: pilka, balta

Sąrašas:

Žiemos skrybėlę su veido gaubtas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Odos draugiškas medžiaga-beanie skrybėlių yra pagamintas iš minkštos ir tvirtos akrilo trikotažo, kuris yra dilimui ir daugkartinio naudojimo.Ji apima visą jūsų veidą, su trimis skylėmis, suteikti jums su saugi ir patikima apsauga nuo šalčio ir vėjo.

2.Tinka dauguma žmonių: Mūsų Beanie kepurė su visą veidą padengti turi 3 skyles akis ir burną, giriasi idealiai tinka dauguma žmonių su savo tampus audinys.Matavimo 33*19cm, tai ne per trumpas arba platus, suteikiant maksimalų komfortą.

3.Visiška Apsauga: Mūsų beanie kepurė su visą veidą padengti, ir 3 skyles, apsaugo jus nuo žalingų saulės spindulių, nušalimas, ir galimus pavojus.Hat turi gerą šiluminį efektą, nuolat jus šilta žiemą ir vėsu vasarą.

4.Visiškai Ekranuoti: Mėgaukitės puikus komforto metu savo veiklą lauke su mūsų Beanie Skrybėlių.3-hole konstrukcija užtikrina tik savo akis ir burną yra veikiami kartu padengti visą galvą, apsaugoti jus nuo šalčio, vėjo, dulkių ir sniego.

5.Universalus ir patogus: Mūsų beanie skrybėlių suteikia visą veidą aprėptis su trimis skylutėmis, todėl tinka berniukų ir mergaičių per įvairią veiklą, pavyzdžiui, važinėti dviračiais, žvejoti, ir snieglenčių sportas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai