Viršutinių drabužių siuvimas Thong Kojų Paplūdimio Sandalai, Patogus ir Kvėpuojantis šlepetės dėl Suknelės, Džinsai, Sijonai, Trumpos Kelnės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Moterų Batai
  • Produkto Kodas: z82392
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €13.68 €22.80

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Su Platformomis:

No

Batviršio Medžiaga:

Dirbtinė oda

Sandalas Tipas:

Šiuolaikinės Sandalai

Prekės Pavadinimas:

Swokii

Kulno Aukštis:

Mažas (1cm-3cm)

Proga:

Atsitiktinis

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Naujai Viršutiniai drabužiai Thong Kojų Paplūdimio Saals Atidaryti Peep Toe vientisos Spalvos Pėsčiomis Valentino Dieną Kalėdų Dovana Naujai

Aprašymas:

Savybės:

1. Medžiaga: Saals moterų atsitiktinis vasarą, advanced composite audinio savybės odos friely, sklandžiai, lanksti, todėl jį itin patogu paprasta įdėti arba kilimo be griūva.

2. Atsitiktinis Kulniukai: pora ponios "vasaros batai su aušinimo paprastas stilius, kad nešioti būtų lengviau, flip flops dizainas rodo ponios" seksualumas a elegancija.

3. Anti-slydimo Dizainas: Pagamintas iš aukštos kokybės klijais, labai stipri anti-slip galimybė, kad kiekvieną kelionę, jums imtis yra saugus rūpesčių, net ir lietingą dienų, jūs neturite jaudintis dėl paslydimo, kritimo.

4. Atvejų: Tinka vestuvių, vakare, dieną, kokteilis, verslo, darbo ar šalis, arba jei esate mama, paauglys, panele, nuotaka arba bridesmaid, jūs galite suporuoti tai įvairių spalvų aukštakulniai su bet atsitiktinis ar oficialią aprangą.

5. Po paslaugos: Jei turite kokių nors klausimų, gavusi produkto, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes suteiksime jums su patenkinamo atsakymo.

Specifikacija:

Medžiaga: PU

Dydis,Ilgis

35,22.5 cm

36,23 cm

37,23.5 cm

38,24 cm

39,24.5 cm

40,25 cm

41,25.5 cm

42,26 cm

43,26.5 cm

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.

Komplektą Sudaro:

1* pora saals

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Refu: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote refu,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie Didmeninės a Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galime se prekes jūsų klientams tiesiogiai nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis, mes galime padėti jums exte ji.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai