Apvalus Lipdukas, Klaviatūros Skaidri Klaviatūra Padengti Anglų/Korėja/Russian/Arabic Lipdukas, Skirtas Apsaugai Nuo Dulkių Nešiojamas Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Visą Lapeliai
  • Produkto Kodas: z215602
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €0.31 €0.45

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Funkcija:

Apsauga nuo dulkių

Prekės Pavadinimas:

ČIURKŠLĖS

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Taikymo Dydis:

nešiojamojo kompiuterio klaviatūra, Bendrieji Klaviatūra

Produktų Statusas:

sandėlyje


Aprašymas

Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti, kad ji gali likti visiškai naujas ilgą laiką įprasto naudojimo metu ir neturės įtakos vizualinį poveikį dėl susidėvėjimo.

2. Klaviatūros apsauga: Ji gali veiksmingai apsaugoti klaviatūrą ir užkirsti kelią dulkių ir skysčių patekimo į spausdinimo srityje.Idealiai tinka įmonės darbuotojai ir namų kompiuteriuose, kurie naudoja kompiuterius, kiekvieną dieną.

3. Prisitaikyti prie įvairių klaviatūros: raundo dizainas gali prisitaikyti prie įvairių klaviatūros, įvairių dydžių ir formų, ir gali tilpti raktus nuo mažiausio iki didžiausio, užtikrinant, kad jūsų klaviatūra yra visiškai apsaugotos.

4. Lengva įdiegti: Įrengimas ir naudojimas yra labai paprastas ir užtrunka tik keletą minučių.Permatomas dizainas išlaiko pradinę regėjimo patirtį klaviatūros nepakitęs, o į kiekvieną laišką pagal klaviatūros, yra aiškiai matomas.

5. Padidinti rašyti patirtis: ne gina tik klaviatūros, bet taip pat suteikia patogią spausdinimo patirtį.Plonas ir lengvas korpusas leidžia jaustis beveik jokio diskomforto, ir jūsų spausdinimo nebus paveikti ne visi.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC lipnios

Dydis: 7.48*2.68 į/19.0*6.8 cm

Spalva: juoda, raudona

Taikytinos modeliai: apvalūs klaviatūra

Taikomas metodas: pakabinamas veidrodis

Komplektą Sudaro:1pc

Pastabos:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.

Skirtumai tarp monitorių, vaizdai gali parodyti tikrąją spalvą daiktą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai