6050A3142001 HP 830 G7 Nešiojamas Mainboard M03893-601 M03896-601 i5-10210U i5-10310U Nešiojamojo kompiuterio Plokštė

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Visą Lapeliai
  • Produkto Kodas: z246210
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €275.35 €327.80

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Tipas:

Kiti Nešiojamojo Kompiuterio Dalys

Modelio Numeris:

830 G7

Suderinamos Prekės:

HP

Numeris:

no

Prekės Pavadinimas:

KoCoQin

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Plokštė Informacija

Dear Sir/Madam, Žemiau yra informacija apie plokštė nuotraukas mes parduoti šią nuorodą.

Kai kurie modeliai turi skirtingų konfigūracijų, prašome kruopščiai patikrinti prieš perkant.M03893-601 M03896-601

Kaip pasirinkti teisingai plokštė

Galite atkreipti dėmesį į kodavimo iš šių vietų plokštėje.Jeigu turite kokių nors dvejonių, prašome susisiekti su mumis,Mes jums pasirinkti tinkamą plokštę už jus.

Jei negalite rasti virš kodas plokštėje,galite bandyti rasti kodus toliau

Plokštė bus pilnai išbandyti

Prieš laivyba, mes visiškai išbandyti plokštė.Tyrimai apima ekranas, klaviatūra, baterija, wifi ir USB išvesties jungtys.Mes taip pat atsiųsti jums išbandyti nuotraukas, prieš pristatymas.Žemiau yra keletas nuotraukų iš mūsų bandymų procesą.

Garantinis Aptarnavimas

Visi pirkimai mūsų produktai yra įrengta trijų mėnesių garantiją, tai yra, per tris mėnesius nuo gavimo.Tačiau, šiais atvejais netaikoma.

1. Mes pritvirtinti išskirtinis garantija logotipą, mūsų įmonės pagrindinės plokštės prieš siunčiant, prašome nekenkia garantija logotipą, priešingu atveju garantija bus anuliuotas.

2. Žmogus padarė pažeidimus, atsiradusius dėl netinkamo operacija negali būti garantuotas.Jei neturite patirties šioje srityje, prašome kreiptis profesionalios pagalbos.Žinoma, mūsų interneto klientų aptarnavimas yra taip pat malonu jums padėti.

Montavimo Patarimai: Šilumos Išsklaidymo

Žmonės linkę ignoruoti šilumos išsklaidymo, bet tai labai svarbu.Jei jūs neturite padaryti gerą darbą aušinimo, ji bus sukelti chip perkaitimo ir ne boot, ir gyvenimo plokštę.Žemiau pateikiame keletą pavyzdžių nuoroda.

DUK savikontrolė

Prašome įsitikinkite, kad jūsų PROCESORIAUS ir atminties, ar tinkamai veikia prieš bandymą, galite pabandyti jį, kituose kompiuteriuose, įsitikinkite, kad jie tinkamai veikia.Nereikia įdėti visus priedus, apie tai ne vieną kartą.Galite pabandyti CPU, atmintis ir ekranas pirmą kartą.

Ar Caps lock veikia, ar ne, yra skiriamoji linija tarp to, ar pagrindinė plokštė veikia, ar ne.Jei caps lock gali būti toggled, CPU, atmintis, ir pagrindinės plokštės yra iš esmės garantuoja darbą.Šiuo metu, mes turime atkreipti dėmesį į problemą, LED ekranas.Svarbiausias dalykas yra tas, kad visi aksesuarai turi būti išmontuoti ir sumontuoti be elektros, kitaip aksesuarai gali būti sudegintos.

1. CAPS LOCK lemputė gali būti įjungtas paprastai.Rodo, kad pagrindinėje plokštėje yra darbo.Prašome patikrinti, ar ekrano.

2. Jei CAPS LOCK lemputė negali būti nustatytas paprastai.Prašome patikrinti, CPU ir atminties.

Daug aukštos kokybės sandėlyje

Esame profesionalus pardavėjas nešiojamas pagrindinėse plokštėse daugiau nei 10 metų.Kinijoje, mes turime dešimtis tūkstančių pagrindinėse plokštėse sandėlyje ir šimtai didmeninė klientams iš viso pasaulio.Mes sveikiname urmu perka ir pasiūlys labiausiai konkurencinga kaina ir kokybė.

Pakuotės ekranas

Pakuotės bus specialų individualų lango, ir putos padas įvyniojimas plokštė, atsparus smūgiams ir drop-įrodymas.Pakuotės atvyks į savo rankas, neapgadinta.

Mokėjimo Būdas

Mūsų parduotuvėje sutinka Alipay ir Paypal.Sausumoje RMB mokėjimo yra, jei tu dažnai pirkti Kinijoje ir turėti agentas Kinijoje.

Mes kviečiame jus neprisijungęs urmu perka ir nuolaidos

Pristatymas Metodas

Mes bandymo ir pakuotės plokštė per 2-5 dienas.Dauguma iš jūsų elementai yra siunčiami nemokamai Zilvinasbutkevicius.lt Standartinis Pristatymas.Pristatymas užtruks 14-60 dienų pasieks jus.Mes taip pat siūlome Zilvinasbutkevicius.lt Prioritetas Pristatymas.Tai trunka 7-14 į ranką, bet yra tam tikrų išlaidų, greitas pristatymas.

Palikite 5 žvaigždučių apžvalga

Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, prašome pateikti mums teigiamą 5-žvaigždučių atsiliepimus, labai labai ačiū.

Tai mūsų malonu, kad jūs patenkinti mūsų projektai ir paslaugos.Prašome leiskite mums žinoti, prieš skelbdami bet neigiamų atsiliepimų.Mes negalime garantuoti, kad mes padarysime viską, kad jūsų pirkti kaip malonus, kaip įmanoma.

Priminimas: Ši plokštė nėra su BIOS maža baterija.Prašau suprasti, nes transportas yra ne leidžiama atlikti elektros energiją.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai