Mažylis Galvosūkiai Šunų Maisto Dėlionės Maisto Dėlionės Pašarų, Maisto Produktų Laikymo Skylę Dizaino Sulėtinti Valgymo Ir Smegenų Mokymo Šuo Šuniukas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z159810
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €12.51 €25.03

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Šuo Sodrinimo Žaislai yra skirti išlaikyti savo augintiniai, smagus ir sveikas.Jie gali sumažinti tikimybę nutukimo, skatinant jų fizinę ir protinę veiklą.Jie taip pat gali pagerinti IQ šunų iššūkį savo problemų sprendimo įgūdžius.Šie žaislai yra patvarus ir saugus, skirtas ilgalaikiam naudojimui.Naftos dėmes galima lengvai valyti su muilu ir šalto vandens.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Šunų Žaislai, Dėlionės

Medžiaga: PVC

Dydis: apie 10.62*6.7 colių

Spalvos: mėlyna, žalia, (spalva pasirinktinai)

Produktų Sąrašas:

1*Šuns Įspūdį Žaislas

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išvengti Persivalgymo: Šių Šunų Įspūdį Žaislai gali padėti jūsų šuo valgyti lėčiau ir išvengti virškinimo problemas.Tai taip pat daro mealtime ilgiau ir smagiau.

2.Apdovanoti Savo Augintinio, Žaisti: Šis Šuo Įspūdį suteikia maisto produktų laikymo skylę dizaino, kuri leidžia jums paslėpti yummy gydo ar kibble jūsų augintiniui.Jie turės sprogimo rasti ir mėgautis jų puikūs prizai.

3.Psichikos Stimuliavimo Šunims : Šis Šuo Gydyti Puzzle problemas savo šuns smegenyse ir saugo juos linksmino, kaip jie turi išsiaiškinti, gauti gydo inside.By žaisti su šį žaislą, jūsų šuo gali padidinti savo IQ,

4.Nėra Lengva Ardo: Šis Šuo Sodrinimo Žaislai yra neperleidžiama ir gali būti naudojamas ilgą laiką be baimės korozijos.Ji yra meistriškai su aukštos kokybės PVC medžiagos, kad yra saugus ir ekologiškas.

5.Valymo Lengvai: Šis Mažylis Dėlionė yra lengva valyti po valgio.Jums tiesiog reikia jį praplauti vandeniu ir nusausinkite su drėgna šluoste.Tai nėra dėmių ar rūdžių, ir ji išlaiko savo blizgesį ir kokybės ilgą laiką.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai