20ml Universalus Kačių ir Šunų Ausų Valiklį Augintinio Ausų Plauti Ausų Lašai Kontrolės Mielių Erkės Šalina Ausų Erkutės Mokslo Formulė Naminių Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z184578
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €1.01 €1.49

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Tipas:

"Automobilių Kelionės Reikmenys "

Medžiaga:

Poliesteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Išlaikyti savo furry draugų " ausies sveikatos patikrinimas su mūsų gamtos šunų ausų valikliu.Ji deodorizes ir mažina niežėjimą, ausis, išvengti nepatogumų ir žalos.Reguliariai naudojant šį ear cleaner užtikrina ausies kanalą lieka švarus, sausas ir be jokių nepageidaujamų didėjimas.Pasitikėjimą mūsų veterinarijos gydytojas patvirtina formulė, siekiant apsaugoti jūsų augintinė į ausį sveikatai.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas:Pet Ear Cleaner

Naudojimas: Deodorize, sumažinti niežulys, ausų, valyti ausies kanalą

Talpa:20ml

Bruto svoris: 30g

Paketas, sąrašas:

Pet Ear Cleaner*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pilnas Ausų Apsauga: Ar tai katė ar šuo, tai pet ear cleaner suteikia visapusišką sprendimą, ausų higiena.Bendras kates ir šunis, tai gali padėti išvengti ausų kenkia, veiksmingai valyti ausies kanalą ir apsaugoti savo augintinio ausų sveikatai.

2.Atleisti Ausies Kanalas: Išlaikyti augintiniai nemokamai iš diskomfortą naudodami mūsų augintinio ausų valikliu.Ji teikia pagalbą ir neleidžia kenkia ausies kanalą laimingesni augintiniai.

3.Patobulinta Formulė: Mūsų augintinio ausų valiklį, mažina niežulį ir deodorizes ausies kanalą.Daugiau jokio subraižymo ar madingas kvapas - tiesiog laimingas, naminiai gyvūnai.Gerai jaustis žinant mūsų švelni formulė yra natūralus ir efektyvus jūsų furry draugui į ausį sveikatai.

4.Ausų Priežiūra: Mūsų augintinio ausų valiklis gali veiksmingai pašalinti nešvarumus ir išskyros iš ausies kanalą, laikyti jį švarus ir sausas.Tai padės padaryti jūsų augintinė sveikesnė ir gražesnė.

5.Natūralus ir Švelnus Ausų Valiklis: Duoti savo augintinio ausis švelnus ir nekenksmingas valymas su mūsų ausų valiklį, pagaminti iš natūralių augalų ekstraktų.Jo sudėtyje nėra kenksmingų priedų ir nebus sukelti sudirginimą ar žalos jūsų augintinio odą ir plaukus.Išlaikyti savo ausis švari ir sveika su mūsų lengvas ir natūralus sprendimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai