Silikono Amatų Kilimėlis Nustatyti Nešiojamų Silikono Tapybos Lapas Rinkinys su Taurės Prijuostė Rankovės Padengti ir 20 Šepečiai Šilumos Varža Menininkas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €28.49

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

[Kokybės Silikono Medžiaga] Mūsų silikono meno kilimėlis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, tvirtos ir gali atlaikyti aukštą temperatūrą, net gali būti valomos indaplovė ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

[Išsaugoti Paviršius Švarus] Tai silikono amatų kilimėlis yra skirtas specialus paviršius apsaugo nuo dažų, dervos, klijai, dažai, alyvos, įbrėžimų ir daugiau.Ji užtikrina, kad jūsų meno srityje neturės įtakos.

[Daugiafunkcinė] silikono amatų kilimėlis gali būti naudojamas kaip "PASIDARYK pats" amatų kilimėlis, kūrybos žaisti mat, tapybos meno motina, karščiui atsparus kilimėlis, naminių gyvūnėlių šėrimas kilimėlis, vaikų placemats, ir tinka dervą pilant, papercutting, smėlio menas, molio ir pan.

[Tinkamo Dydžio] silikono meno motina priemones, 20 x 16 colių, teikti erdvus workspace "creative" PASIDARYK pats " amatų poreikius, išlaikant tvarkingas ir organizuotas darbalaukio.

[Garantinį] Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mūsų aptarnavimo komanda suteiks jums profesionalų ir tinkamos kokybės paslaugas.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Silikoninė Amatų Kilimėlis

Medžiaga: silikonas

Spalva(Nebūtina): rožinė, mėlyna, žalia

Dydis: Silikono kilimėlis: 51x41cm

Prijuostė: 50x40cm

Rankovės padengti: 20x16cm

Šepetys: 16.5-17.5 cm

Šepetys plovimo taurė: 12x9.8x8cm

Pastaba:

1. Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1 x Kilimėlis

1 x Teptukas Skalbimo Taurė

20 x Šepetėliai

1 x Prijuostė

2 x Rankovės Padengti

1 x Dėžutė

Silikono Amatų Kilimėlis su Taurės,Silikono Meno Kilimėlis Vaikams,Silikoniniai Kilimėliai Amatų,Nešiojamų Silikono Menininkas Kilimėlis

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai