Kelnių Juosmens Mygtuką Extender 12Pcs Mygtuką Ilgintuvai Už Džinsai - Moterys, Vyrai, Kelnių Juosmens Ilgikliai - 1/1.4 Cm

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.36 €6.23

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Oda

Mygtuko Tipas:

Ragų Sagtis

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Yra jūsų kelnių ir marškinių apykaklės per trumpas, bet jūs nenorite gauti naują porą?Mygtuką Extender yra puikus sprendimas laikyti jūsų džinsus, ir žiedo naudoti!Nereikia pirkti naujų porų, tiesiog naudokite šiuos tvirtas išradimų jūsų patogumui.

Atlaikyti 10 Svarų Įtampa be Deformacijos ir Lanksti ir Lengva Naudoti: mygtukas kilpa yra pagaminta iš pp medžiaga, kurios didelis kietumas, ne tik užtikrina firma, stiprumas, bet turi gerą lankstumą, patogus vertus, jausmas ir nėra lengva ardo.

Kaklo ir juosmens, ilgikliai yra greita ir lengva naudoti, tiesiog slydimo lankstus mygtuką expander per jūsų esamą mygtuką, ir tada kitą laido galą prijunkite prie mygtuką lizdą.ne siuvimo reikia, gali išplėsti jūsų suknelė ar marškinėliai, antkakliai, kad juos būtų patogiau dėvėti.

12Pcs ir 3 Spalvas: Kiekvienas langelis yra 12pcs kelnės mygtuką, ilgikliai, kuris yra pasirinktas iš 3 spalvų: juodos, mėlynos ir chaki.Tamsiai liemenį extender yra daugiau harmoningas ir gražus su spalvos kelnės.Kiekvienoje dėžutėje yra juoda 4PCS(2vnt skersmuo 0,6 colių ir 2vnt 0,7 colio), mėlyna 4Pcs (2vnt 0,6 colių, 2vnt 0,7 colio) ir khaki 4Pcs (2vnt 0,6 colių, 2vnt 0,7 colio).

Plačiai Naudojimas: Kelnių juosmens reguliatorius 3 spalvų ir 2 dydžių, gali būti derinamos su įvairių stilių kelnės.Šį mygtuką extender kelnės gali būti naudojamas kaip džinsinio audinio kelnės mygtuką, plėstuvas, kostiumas kelnės mygtuką, plėstuvas, kelnės mygtuką, plėstuvas, juosmens extender džinsai, sijonai ir šortai ir kelnės mygtuką neštuvų pradžioje nėštumo, pratęsti kelnių juosmens.Kelnės su išplėsta juosmens yra patogiau nešioti, ir tai kelnes mygtuką extender yra lengvai išardyti ir gali būti pakartotinai naudojamas.

Medžiaga: Plastikas/guma

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

12 x mygtuką extender

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kelnių Juosmens Mygtuką Extender 12Pcs Mygtuką Ilgintuvai Už Džinsai - Moterys, Vyrai, Kelnių Juosmens Ilgikliai - 1/1.4 Cm

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai