5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Vaza Rankdarbių Naują Diamond Siuvinėjimo Saulėgrąžų Gėlių Mozaika Deimantų Meno Rhineston Namų Dekoro Dovana

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €15.31 €23.55

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Deimantų dydis:

2.5x2.5mm

Spalvų skaičius:

30-45

Medžiaga:

derva

Drobė Pakavimo Metodas:

Valcavimo Iki

Pakuotės Dydis:

40cm x 22cm x 22cm (15.75in x 8.66in x 8.66in)

Įrenginio Tipas:

Nustatyti

Rombo Formos:

Aikštė

Rėmas:

No

nebaigtas:

Taip, reikia jūsų rankų darbo

Įrankio pranašumas:

pasta 10 deimantų vienu metu

Nuotraukos Dydis:

20x30cm 30x40cm 40x50cm 45x60cm

Rinkinys rinkinys:

Atspausdinta drobė, aikštėje dervos deimantai, Įrankiai

Pakuotės Svoris:

0.45kg (0.99lb.)

Forma:

Trimatis

Audinio Tipas:

HD Drobė

Naudoti:

Paveikslai

Mūsų pranašumas:

Dėl Pardavimo; Nemokamas Pristatymas; Factory Direct

Temos:

Diamond Tapybos Kryželiu Fox

Išorinės Pakuotės:

Popierinis Maišelis

Prekės Pavadinimas:

diamant tapyba

Įrankiai apima:

Pincetai, Dėklas, taškas diamond gręžimo pen, Klijai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Įklijavimo Srityje:

Pilnas

Funkcija:

Namų Dekoras; Dovana; Vestuvių Dekoravimas;

Stilius:

europa

Modelio Tipas:

Gėlių


Aprašymas

3062

Sveiki atvykę į DIAMANT TAPYBOS europos sąjungos Oficialusis Stor

Jei turite daug užsakymų, jūs galite susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime VIP kliento paslaugų jums ir suteikti jums geriausią kainą.

Medžiaga : HD drobės ir dervos diamond

Įtraukti straipsniai

1. Pakankamai dervos deimantų.Mes bus patikrinti visi priedai iki išsiuntimo.

2. A4 Modelio HD brėžiniai (įskaitant brėžinius, spalvų lentelėje,Aišku simbolių)

3. Naudojamos tvirtinimo metaliniai pincetai ir plastikiniai dėklai,Rožinis taškas gręžimo rašiklį ir kieti klijai.

4.Deimantai yra naudojami visame nuotrauką, ir mūsų dydžiu yra dengiamas plotas deimantų.

Greitas Pristatymas: Mes gamyklos-tiesioginis pardavimas, mes turime daugiau nei 10 0 darbuotojų, mes išsiųsti jūsų užsakymų per 3-5 dienas.Mes jums pasirinkti tinkamiausią pristatymo būdą į laivą iš savo sklypų.Mes grąžinsime jums pinigus, jei jūs negalite gauti jūsų sklype per 60 dienų!

Aukštos kokybės Paslaugomis : Mes kurjerių atsakyti į visas jūsų žinutes per 24 valandas.Jei esate nelaiminga dėl bet kokios priežasties, kreipkitės į mus i pranešimu, mes dirbame mūsų sunkiausia, kad jums malonu.

Sveiki Dropshipping : Jei norite parduoti mūsų produktų tiesiog susisiekite su mumis , mes galime priimti CSV, ir turėti VIP-PARDAVIMO rūpintis visus jūsų užsakymus!Jūs tiesiog parduoti, mes bus atsakingas už visus savo paslaugas po pardavimo!

Mažas dydis tinka pradedantiesiems arba vaikai.Diamond tapybos, didesnis dydis įsigyta, aiškesnę informaciją ir geresnį efektą.Paprastai mes rekomenduojame, kurių dydis 40x40cm ar daugiau.

Prašome pastaba: Skirtingų pardavėjų buvo skirtingo dizaino ir naudoti skirtingus kiekius deimantų.Mes turime profesionalių dizainerių komanda, ir naudoti turtinga deimantų spalvų.

Diamond tapybos kryželiu yra naujas "PASIDARYK pats" rankų darbo siuvinėjimas projektą su daugiau kūrybiškumo, nei kryželiu.Naujai sukurta dervos 2,5 mm kvadratiniu diamond dažymo spalva-turtingas, 16 briaunų, 5D poveikį, ir puikus blizgesys.Jis gali apdoroti gėlių modelius ir gamtos,gyvūnų ir kitų vaizdo modelius užsakymą diamond mozaika.Daimond tapyba yra stilingas, rafinuotas ir elegantiškas.Gatavo diamond dažai yra suitabale gyvenimo kambario, miegamasis, studijų.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

We will ship prekės per 3 darbo dieną po gauti savo atlygį.Mes laivas jį į savo paliekant adresą, prašome padaryti, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei norite pakeisti savo adresą, prašome susisiekti su mumis.

Prekės bus vežamos Kinija paštu oro paštu; ji paprastai trunka apie 15-26 dienomis Jungtinės valstijos, Europa .Daiktų, kuriuos jūs perkate iš viso suma virš $250, mes atsiųsime jai PINIGŲ, Ji tampa daug greitai.Jei norite pasirinkti savo laivybos linija, prašome susisiekti su mumis.

Mes laivas Tarptautinio Oro paštu iš Kinijos China post, Paprastai galite gauti paketą greitai per 25 dienas, tačiau kartais ji gali trunka apie 45 dienų atvykti.

Grąžinimo Politika

Mes suteikiame 100% Garantija, kad visi produktai, mes parduodame.Jei pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus, Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo savo prekes.Mes organizuoti naujas laivybos nemokamai jums arba grąžinti mokėjimo jums.

Atsiliepimai

Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums gali suteikti mums gerų atsiliepimų.Jokių problemų, jūs galite susisiekti su mumis, mes spręsti problemas, kol būsite patenkinti.Mėgaukitės perkant prekes iš savo parduotuvę, tikimės, kad galime bendradarbiauti viena su kita, mano mielas drauge!

AČIŪ!

Žymos

diamond tapybos vaza, Namų Dekoras, Diamond Tapybos Kryželiu

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai