2X 3 Dydis Avių Plaukų Lydekų Šepetys Bambuko Rankena Minkštu Šepečiu Latekso Dažų Teptukas, Skirtas Keramikos Tapybos, Piešimo, Braižybos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Meno Reikmenys
  • Produkto Kodas: z99427
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €13.66 €22.77

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

3 Skirtingų dydžių: apie 10.5 cm/ 4.15 colių, 13.3 cm/ 5.26 colių, 16,2 cm/ 6.38 colių pločio.Geras pasirinkimas, įvairūs dydžiai.Butas lydekų šepečiai yra platūs teptukai, Puikiai tinka taikant žiniasklaida per dideli plotai, už plauti, klijavimas, klijavimas ir daugiau.

Aukščiausios Kokybės: Šepetys su rankena pagamintas iš tvirto bambuko, tvirtas bambuko rankena suteikia stabilus sukibimas ir puikus valdymas.Plokščia rankena yra puiki kontrolė, tinka dirbti su meno ir amatų projektams.

Lengva Naudoti: šepetys pašalina spalvotu pieštuku trupinius greitai ir lengvai, be smudging popieriaus.Ji yra taip pat lengva palaikyti švarą, su švelniu muilu ir vandeniu ir greitai džiūsta.

Profesionalaus Meno Dažų Lydekų Šepečiai: Tai yra puikus dydžio, greitai ir tolygiai padengti gabalas.Puikus įrankis dirbti su rytietiškų raštų ir kitų meno ir amatų projektams.

Platus Taikymas: Puikus įrankis dirbti su krosnies plauti, rytietiški raštai, nuplaukite, klijavimas, klijavimas, dulkių pašalinimas, keramikos, tapybos, keramikos glazūros, akvarelės, kitų meno ir amatų projektams.

spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Bambukas

Pakuotės Turinys:

2 nustatykite x Avių Plaukų Lydekų Šepetys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai