X515 JAV Klaviatūros ASUS Vivobook X515DA X515EA X515J X515UA X515MA V5200F V5200JP FL8700F FL8700 FL8700FB Y5200U Nešiojamas kompiuteris

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Visą Lapeliai
  • Produkto Kodas: z9850
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €15.22

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Suderinamos Prekės:

ASUS

Prekės Pavadinimas:

XIN-JIMY

Numeris:

X515


Aprašymas

Prašome atkreipti dėmesį:

Visos klaviatūros yra realus nuotraukos, patikrinkite priekinės ir galinės klaviatūros atsargiai, ypač nugaros.

Prašome patikrinti, ar kalba atidžiai prieš jums mokama.

Atvykimo sugadintas, vietos pašto įrodyti, kad žala, nėra jokių įrodymų, kad žala, Zilvinasbutkevicius.lt nereikalaujame!

Klaviatūros pakuotė: Kartoninė

Kiekvieną klaviatūra turi atitinkamą nešiojamojo kompiuterio modelis, jei nesate tikri, susisiekite su mumis.

Kai kurios klaviatūros turi skirtingų pasirodymų skirtingų gamybos partijų, bet tai netrukdo naudojimui.Jeigu jums tai, prašome susisiekti su mumis

Kalba: US/anglų

Spalva: JUODA

/SIDABRINĖ

Garantija: 90days

Būklė: Naujas

Prašome sumokėti per 7 dienas po aukciono.Nemokamos prekės ginčas gali būti iškelta, jei mokėjimo nebuvo gautas per 7 dienas.Kaina gali būti apyvartiniai priklausomai nuo pirkimo kiekio.

Vežimas:Mes galime laivas pasaulyje.Visi užsakymai bus išsiųsti per oro paštu iš Honkongo ar Kinija paštu.Paprastai pristatymo laikas yra apie 10-20 darbo dienų, JAV, UK,Australija. (tai užtruks 16-46 darbo dienų, Kitose šalyse,ir pristatymas gali būti atidėtas iki pendemic )

Prekės yra paprastai išsiunčiamas į savo Paypal adresą per 24 valandas po to, kai mokėjimas buvo tikrinamas. (Šeštadienis. & Saulės.ir dauguma valstybinių švenčių atmesti.).jei norite pakeisti savo adresą, rašykite mums laiku.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.Sklypų JAV visi turės sekimo numerį.Sklypų į kitas šalis, jei pasirinksite ekonomikos laivybos paslaugų, tada nėra jokios sekimo numerį, jei standartinis pristatymas paslauga, sekimo numerį bus pasiūlyta.

Mūsų kaina (krovinių) nėra jokių tarifų ar kitų mokesčių; jeigu turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su vietos Muitinės prieš jums pirkti prekes.

Pristatymas per EMS, DHL, UPS yra prieinamas, prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad kitų laivybos paslaugos.

Grąžinimas:Mes priimti deklaracijas, kurios buvo vežamos kaip neteisingą punktas, arba DOA.Gaminius su trūkumais, derinimo metu gali būti pakeistas garantija.Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo RMA išdavimo data, mes pakeisti vienas kitą už jus, arba grąžinti pinigus atgal.Jei perkate klaidingą produktų, plese mus informuoti kiek įmanoma greičiau.Bet jei jums, kad buvo išsiųstas, tada visas sąnaudas(įskaitant originalioje gabenimo, tvarkymo, mokesčių ir grįžti krovinių, ir kt. ) yra jūsų sąskaita.

TEN BUS DICCOUNTS JEI JŪS PERCHASE DAUGIAU KIEKIAI! ?Sveiki atvykę į susidraugauti mūsų wechat :nb1985xdd;telefono numeris /whatsapp :+86 18927497878 ;

el. paštas: [email protected]; QQ:1529432788

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai