Pusryčiai Pliurpalas Kūrėjai Kiaušinių Pyragas Orkaitėje Mini Electric Vafliai Maker " Burbulas Kiaušinių Pyragas Orkaitėje Visos Eggette Mašina Mini Pliurpalas Puodą 750W

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €82.74 €137.90

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Klasifikacija:

Pliurpalas Kūrėjai

Keičiamos Plokštelės:

Ant Grotelių / Panini Press Plokštės, Sandwich Plokščių, Pliurpalas Maker, Cake Maker, Cookie Maker

Galia (W):

700-1000W

Prekės Pavadinimas:

Sokany

Modelio Numeris:

2703760

Funkcija:

Tefloninė Kepimo Paviršiaus

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pusryčiai Pliurpalas Kūrėjai Kiaušinių Pyragas Orkaitėje Mini Electric Vafliai Maker " Burbulas Kiaušinių Pyragas Orkaitėje Visos Eggette Mašina Mini Pliurpalas Puodą 750W

1: Keičiamos, nuimamas vafliai, kepimo grotelės ir daugiasluoksnės plokštės, kad tai labiausiai universalus indų virtuvėje.Pliurpalas kūrėjai, pusryčių sumuštinis kūrėjai, panini mašinos, elektrinės keptuvės, galimybės yra neribotos!

2: pasimėgaukite pusryčiai ir pietūs be tepalo, šis kompaktiškas mini pliurpalas maker turi tepalo nutekėjimo kanalus, ir paruošto naudoti lemputės, kad būtų lengva žinoti, kada pradėti.

3: Šiais non-stick pliurpalas maker viryklės padaryti gražiai, pagaminti sumuštinius ir vafliai, todėl valymas yra vėjas!Nuimamas ir grįžtamasis patiekalų, taip pat plauti indaplovėje.

Cool touch rankena jį saugo kietas, o maisto gaminimas, todėl lengvai ir neskausmingai pereiti maisto ir stebėti gaminimo eigą, nesirūpindami apie deginimas.

4: Estetiškai malonus, nerūdijančio plieno apdaila ir kompaktiškas dizainas, kad tai pliurpalas gamintojas/sandwich maker " gerai atrodyti už bet kokio dydžio virtuvė, nesvarbu, ką jūsų asmeninį stilių yra.

Nominali galia: 750W

Vardinė įtampa: 220V

Keičiamos plokštelės: GRILIS/Panini dubenys, lėkštės sumuštinį, Pliurpalas virimo aparatas, cake maker, spurgos maker

Produktų sąrašas:

Duonos mašina *1

Priedai *1

Nurodymai *1

Spalvos langas *1

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai