Skrydžio Trajektorija Golfo Tees 50pcs Anti-Gabalas Profesionalus Golfo Kamuolys, Stoveliai Glow-in-the-dark Dryžuotas Minkštas 83mm Tee Sumažinti Trintį

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.38 €9.12

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pakelti savo golfo žaidimas su mūsų bulk pack glow-in-the-dark kamuolys šuoliai.Pagaminti iš ilgaamžės, ekologiškos medžiagos, jie gina savo klubų, o pagerinti savo porcija poveikį.Puikus pradedantiesiems, kurie nori pagerinti savo žaidimą!

Medžiaga: PVC, gumos galvos, kūno PP

Gaminio dydis: 83mm/32.6 į

Svoris apie: 83mm, 3g/gabalas, 50pcs per pakuotėje

Procesas: Pridėti liuminescencinės milteliai sugeria šviesą ir blizgesį

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Sąrašas:

Skrydžio Trajektorija Golfo Tees*1 pakelis(50pcs)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Šviesos efektas: Mėgautis naktį golf su glow-in-the-dark kamuolys šuoliai.Šios šviesos golfo trišakiai turi perduoti juostele linija, kuri daro juos lengva pastebėti tamsoje.Jie yra patogus jums žaisti kamuolys naktį ir pridėti įdomus savo žaidimą.

2.Patvarus ir ekologiškas: ruoškitės įtraukti daugiau įspūdžių savo naktį golfo žaidimas su šių įvairių spalvų šviesą-iki golfo trišakiai.Pagamintas su PVC gumos galvos ir PP kūno, jie dėvėjimuisi atsparios ir ilgaamžės ir toliau naudoti.

3.Sumažinti žalą, kad klubo vadovas: Padidinti savo klubo gyvavimo su mūsų šviesos-iki golfo trišakiai.Apsaugoti klubas galvą nuo įbrėžimų ir įlenkimų, sumažinti trintį klubo veidas ir durpės, ir mėgautis be jokio vargo naktį golfo.

4.Pagerinti savo žaidimo įgūdžius: Paversti jūsų golfo žaidimas su Šviesa Iki Golfo Trišakiai.Padaryta, kad tilptų dauguma klubų, šių trišakiai pagerinti savo žaidimą su didesnio tikslumo ir kamuolys trajektorija.

5.Kūrybinės sporto dovanos: golfo pradedantiesiems ir profesionalams panašiai, šie šviesiai-iki golfo tees yra praktiška dovana, kuri bus pridėti jutiklinio kūrybiškumą į savo žaidimą.Su savo akį traukiantis dizainas, jie puiki dovana bet sporto mėgėjai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai