Banguoti Silikono Formos Žvakių Epoksidinės Dervos Lieti Pelėsių Derva, Epoksidinė Derva Liejimo Namų Dekoracijas Geometrinės Formos Žvakė

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.32 €14.05

Galimos Funkcijos


Specifikacija

dydis:

Silicone mold

Medžiaga:

Silikono formos

Modelio Numeris:

Silikono Formos Žvakė

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Sukurti unikalų amatai mūsų daugkartinio naudojimo Banguotais Silikono Formos Žvakių.Glotnus paviršius užtikrina lengvą spaudai vaškas ir muilas.Puikus specialistas ar "PASIDARYK pats" žvakių ir muilo sprendimus.Get yours now!

Medžiaga: maisto kokybės silikono

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1* Susukti Žvakė Pelėsių Silikono

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Medžiaga: pagamintas iš puikios kokybės silikono, mūsų daugkartinio naudojimo ir skalbti pelėsiai gali pasigirti minkštas ir storas dizaino, kad gali ištverti aukšta temperatūra.Be to, jos atsparios konstrukcija užtikrina tobulą figūrą saugojimo kiekvieną kartą.

2.Lengva Demold: Sukurti tobulą žvakės lengvai, naudojant ne slydimo, plyšimui atsparus ir patvarus geometrijos silikono žvakių liejimo.Išlyginti paviršių ir užtikrinti be rūpesčių demolding be jokių iškrypimų.

3.Plačiai Suderinamus Formų: Pagaminti iš silikono puikiai medžiagą, mūsų Geometrijos Silikono Žvakių liejimo Formos pasiūlyti išskirtines patvarumo ir lankstumo.Šios formos yra ne tik plačiai suderinama su vaško, gipso, molio, akriliniai dažai, epoksidinės dervos, bet taip pat gali padėti jums sukurti sudėtingą ir detalų dizaino už jūsų žvakės, papuošalai, skulptūros ir amatus.

4.Naujoviškas "PASIDARYK pats" Crafting: Atskleisti savo kūrybiškumą su šiuo geometrijos silikono žvakių liejimo.Crafting unikalios žvakės, niekada nebuvo paprasčiau, pridėti blizgučiai, glitters, džiovintos gėlės, ir kiti priedai, kad unikalus žvakės.Pelėsiai yra patogus, lengvai valomas ir daugkartinio naudojimo keli projektai.Pakelti savo išsilavinimą, įgūdžius ir pasinerti į dar daugiau galimybių.

5.Tyrinėti Savo Kūrybiškumą: Jos įvairias programas, be kita ko, žvakės, muilas, epoksidinės dervos amatų, aromaterapija produktai, namų dekoracijas.Tai pelėsių leidžia sukurti unikalių formų ir dydžių, tokių kaip kubai, piramidės, sferos, ir balionų, kurie yra lengva valyti ir naudoti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai