12V 150W Automobilinis Šildytuvas Nešiojamų Automobilinis Šildytuvas Greitai, Šildymo ir Aušinimo Ventiliatorius 2-In-1 Režimai prekinis, galinis Stiklo Defogger Automobilinis Šildytuvas Lengva Naudoti

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €15.34 €21.91

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

[2-In-1 Režimai Automobilinis Šildytuvas] Reguliuojamas karšto ir šalto jungiklis.Tiesiog perjunkite ir karšto arba šalto oro ateis iš karto pagal jūsų poreikius.Šis automobilis šildytuvas yra ne tik labai tinka atšildymo/defogging automobilio langai ir stiklai.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip aušinimo ventiliatorius galima visus metus.

[Paprastas Ir Efektyvus] Greitai sušyla per 10 sekundžių pašildyti automobilio oro.Veiksmingai leidžia greitai atitirpinimo arba defog "windows", todėl, kad jūs galite gauti kelyje ir pasiekti savo tikslą.Jums nereikės laukti šaltas oras.Išvengti variklio nusidėvėjimo atsiranda dėl žemos temperatūros pradžios.Ore yra stabilus, šildymo yra labiau tiesiogiai, o temperatūra yra patogiau.

[Smart Dizainas] Automobilinis šildytuvas su patogia rankena, jums gali pūsti vėjas ten, kur jums reikia, lengvai reguliuoti orientacijos ir kampas, ir jis yra patogus ir patogus naudoti.Ir mažai triukšmo.Suteikiame jums gryno oro, atitirpinimo ir rūko, ji yra būtina turėti geras dalykas kelionės.Jūs galite gauti šiltas greitai, kai jį naudoti.

[Platus Taikymas] Plačiai naudojamą bendrą elektros prietaisų, pavyzdžiui, automobilių, oro kondicionieriai, Visureigius, taksi automobilių, džipų, sunkvežimių ir kt.Tinka visiems 12V transporto priemonių, automobilių, kempingas, kelionės, defogging/atšildymo žiemą ir vėsūs vasarą.

[Lengva Įdiegti Ir Naudoti] Nešiojamų automobilinis šildytuvas yra maža ir išskirtinį, bus ne blokuoti žvilgsnio linijos, ir juos galima saugiai važiuoti žiemos, tiesiog prijunkite jį į cigarečių degiklio iš 12Vcar.Paspauskite ventiliatorius arba šildytuvo jungiklis, ventiliatorius pradeda dirbti.Ventiliatoriai gali būti naudojamas vasarą ir šilumos gali būti naudojamos iš žiemos metu.

PASTABA:

Produktas turi dirbti pagal automobilių pradžios iki automobilio pradėti, išjunkite produktą, pereiti, nes automobilis pradeda iš karto, dabartinis bus gana didelis, gali pūsti saugiklis.

Dėl skirtingų partijų, gali būti skirtumų produkto išvaizda, spalva, ir atspausdintas tekstas, kuris neturės įtakos vartojimui.

Spalva:Juoda & Black

Medžiaga:Plastikas

Dydis:Apie 15x13x8.5cm

Pakuotės Turinys:

1 * Automobilinis Šildytuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai