Raštinės Reikmenys Dovanų Dėžutėje Nustatyti, Mini Stalas Mechaninė Dulkių Siurblys Nustatyti Elektroninių Pieštukų Drožtukas Daugiafunkcinis Raštinės Reikmenų Rinkinys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €24.68 €35.26

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Tvarkyti, valyti ir visada aštrus pieštukas su mūsų elektros raštinės reikmenys dovanų rinkinys.Yra dulkių siurblys, skirtas lengvai pašalinti laužas ir rašiklio laikiklis, kuris talpina įvairius pen formų.Su stebėjimo langas, jūs galite sugauti žinutes bet kuriuo metu.Daro mąstantis dovana arba pridėti prie savo darbo vietoje už lengvas darbalaukio valymas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Elektros raštinės reikmenų rinkinys

Dovanų dėžutė dydis:(vidut.)31*28.5*10cm/12.2*11.22*3.94 cm

Galandimo skersmuo: 6.5-8 (mm)

Apmokėjimo būdas: sauso tipo baterija (dvi AA tipo baterijos, kurių reikia kelti sau)

Produkto spalva: mėlyna, rožinė

Paketas, sąrašas:

Elektros raštinės reikmenų rinkinys*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Universalus ir Patogus : Tai elektros raštinės reikmenų rinkinys yra sukurta siekiant suteikti jums viską, ko jums reikia.Yra pieštukų drožtukas, dulkių siurblys, rašiklio laikiklis, liniuotė, trintukas, ir daugiau.Atsisveikinti su vargo ieško trūkstamų priemonių ir sutaupyti laiko ir pastangų su šiuo patogus rinkinys.

2.Efektyvus Galandimo: Padidinti savo rašymo potencialas su mūsų elektros raštinės reikmenų rinkinį.Įrengta automatinė pieštukų drožtukas, mėgautis nurodė, pieštukai be lūžimo rizikos.Didelis skaidrus langas leidžia jums stebėti pen laužas ir tuščias juos lengvai, todėl galandimo vientisą procesą.

3.Bendrasis Tikslas: Galima pagaląsti pieštukai, spalvoti pieštukai, ir daugiau, todėl lengva patenkinti visus savo rašymo ir dažymo poreikius.Tinka įvairių pen formų, patenkinti savo troškimą kurti su įvairiais rašymo ir piešimo reikmenims.

4.Lengva Naudoti: Padidinti savo efektyvumą su mūsų elektros raštinės reikmenų rinkinį.Atsisveikinti su griozdai ir "labas" tam, švarus desktop dėka komplekte dulkių siurblys su bateriją.Tvarkyti raštinės lengva naudotis ir gauti darbą greičiau.

5.Mąstantis Dovana: puikus būdas paskatinti kūrybiškumą, mūsų elektros raštinės reikmenų rinkinys idealiai tinka mokyklos baigimo, ar bet švenčių proga.Featuring baterijos pieštukų drožtukas, siūti, tape dispenser, ir žirklėmis, ši dovana atneša įdomus mokymosi ir kibirkštys vaizduotę.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai