Flush Kamuolys Antspaudas Ratų Tualetas, Thetford Kasetės Lūpų Antspaudas Tualeto Remontas Essentials " Scenoje Atostogų Metu Kempingas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.06 €20.14

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Plotis:

17.7cm

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiagos Tipas:

Putų

Elemento Ilgio:

17.7cm

Specialios Funkcijos:

RV Flush Kamuolys Sandariklis Sandarinimo Žiedas

Prekės Svoris:

190g

Modelio Pavadinimas:

RV Tualeto Remontas Sandarinimo Žiedas

Elemento Aukštis:

3cm


Aprašymas

Mūsų flush kamuolys tarpikliai yra puikiai RVs, padedanti geriau plovimo rezultatus ir, sprendžiant bendras tualetas nutekėjimas.Su paprasta nuimti sena plomba, šie tarpikliai turi ilgą tarnavimo laiką ir sukurti patikimą sprendimą bet vonios kambarys.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Putų

Dydis: apie 7inch/17.78 cm

Pakavimo Sąrašas:

2vnt*Tualeto sandarinimo tarpikliai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Geresnių Rezultatų: Atnaujinti savo RV tualetas su šiuo flush kamuolys antspaudas, kad būtų užtikrinama saugi plomba, tarp flush kamuolys ir tualetas.Ji yra specialiai sukurta, kad pakeisti senas ar pažeistas plombas 385316140, 385311462, ir tinka labiausiai RV modelius, be jokio vargo, montavimas.

2.Efektyvus Plovimas: Pasiekti nepralaidžiose mechanizmą ir išvengti vandens pabėgti per RV tualetas pakeitimas su mūsų flush kamuolys antspaudas.Mėgaukitės sustiprintos saugumo ir geresnio plovimo rezultatus.

3.Gerinti Tualetas Funkcija: Su savo lengva diegimo procesą, pašalinti senąsias antspaudas ir užsitikrinti naują elementą į vietą trunka tik kelias minutes.Sumažinti antspaudas dilimo ir prailgina jos tarnavimo laiką, tuo pačiu panaikinant būtinybę nepatogus patvarkymai ir priežiūros išlaidas.

4.Pašalinti Nuotėkio: užkirsti Kelią tualetas nutekėjimas ir sutaupyti pinigų sąskaitas ir remontas, su šiuo flush kamuolys antspaudas pakeitimo.Atsisveikinti su nemalonius kvapus, ir įdiegti ją per keletą minučių, nereikalaujant santechnikas ar priekabos.Išlaikyti jūsų vonios kambarys švieži ir sandari.

5.Nėra Pažeista Lengvai: Su mūsų flush kamuolys antspaudas, mėgautis ilgalaikės, stiprios, plomba tarp jūsų wc ir atliekų rezervuaro.Putų medžiagos užtikrina rūpesčių kelionių patirtį, atsparūs vandeniui ir nėra lengvai pažeisti, teikiančių patikino, apsaugos nuo nuotėkio ir kvapų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai