Autonominis Šildytuvas Kuro Siurblio Atveju Triukšmo Mažinimo Kuro Siurblio Laikiklis Dangtelio Raštas Anti Shock Kuro Siurblio Laikiklis Dangtelio Raštas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.32 €2.93

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Degimo Šildytuvas

Specialios Funkcijos:

triukšmo mažinimas

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Apsaugoti savo naftos siurblį iš išorės įtakos su mūsų Kuro Siurblio Atveju.Šis tepalo siurblys, apsauginis dangtelis yra puikus dyzeliai autonominis šildytuvas tepalo siurbliai.Tiesiog padėkite jį ant alyvos siurblys ir užkirsti kelią bet atsipalaidavimas ar perkelti.Išlaikyti savo alyvos siurblio saugus su mūsų patvarus ir patikimas Kuro Siurblio Atveju.

Specifikacija:

Medžiaga: abs

Dydis: 125*23 mm/4.92*0.91 cm

Taikytinos modeliai: Tinka visiems 12V/24V 2000W 5000W dyzeliai autonominis šildytuvas alyvos siurblys

Sąrašas:

1 x automobilių Stovėjimo aikštelė Šildytuvo Siurblio dangtelį

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Optimali Apsauga: Apsaugoti jūsų kuro siurblys su didžiausią patikimumą.Mūsų dangtelis suteikia išskirtinę apsaugą, efektyviai blokuoja išorės veiksnių.Atsparus vandeniui ir garso izoliacija, ji saugo savo naftos siurblį nuo žalos, kurią sukelia vandens ir triukšmo.

2.Aliejus, Siurblys: Sugriežtinti savo kuro siurblys su mūsų dangtis, gerinti jos stabilumą ir saugumą.Saugią tinka apsaugo nuo bet kokio nepageidaujamo judėjimo ar atsipalaidavimas, teikti ideali apsauga jūsų kuro sistema.

3.Be jokio vargo Montažas: Tiesiog slydimo Kuro Siurblio Dangtelį ant siurblio ir saugi, su reguliuojamu dirželiu - jokių įrankių ar profesinę kvalifikaciją.Su paprastas ir patogus montavimas, net pradedantiesiems gali juo naudotis, lengvai ir saugiai.

4.Geresnių Rezultatų: Mūsų Kuro Siurblio Dangtelis ne tik apsaugo alyvos siurblį nuo sugadinimo ir deformacijos, bet taip pat užtikrina ilgesnį tarnavimo laiką.Dėl tvirtos konstrukcijos sumažina triukšmą ir vibraciją iš stovėjimo šildytuvai, padidinti efektyvumą ir komfortą.

5.Multi-Fit Patogumui: Ar jie automobiliai, sunkvežimiai, dyzeliniai varikliai, laivų ar RVs, mūsų kuro siurblio dangtelį, galima sumontuoti ir naudojami siekiant palengvinti.Jis tinka visiems 12V/24V 2000W 5000W autonominis šildytuvas tepalo siurbliai ir turi plačią taikymo sritį.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai