Daugiafunkcinis Sujungimas Lentelė Nerūdijančio Plieno Nešiojamų Lauko Valgomojo Stalas Aliuminio Lydinio Kavos Staliukas Žygis Iškylą Baldai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Baldai
  • Produkto Kodas: z88503
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €45.50 €91.01

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

NoEnName_Null

Bendro Naudojimo:

Lauko Baldai

Taikoma Skaičius:

4

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Įrengimo Būdas:

Asamblėja

Išvaizda:

Modernus Stilius

Konkrečias Naudojimo:

Lauko Stalas

Formos:

Stačiakampis


Aprašymas

1.Į Spliceable Šešiakampe Lentelė sukurta su unikaliu šešiakampio formos, leidžia jums sukurti įvairių sudėčių savo lauko veikla.Ar jums reikia vieno stalo ar kelių lentelių kartu, tai universalus formos siūlo begalines galimybes.

2.Pasirinktų Medžiagų: Meistriškai su aukštos kokybės aliuminio lydinio, šis kempingas lentelėje yra pastatytas paskutinis.Pasirinktos medžiagos garantuoja patvarumą, ir tvirtumo, todėl tinka visiems jūsų lauko nuotykius.

3.Nešiojamų ir Lengvas: Sveria tik 2kg, ši lentelė yra labai lengvas ir lengvai atlikti.Ji raukšlės žemyn į kompaktišką dydį, leidžia jums liaukis patogiai į jūsų kuprinė ar stovyklavimo įranga.

4.Lengva Išardyti ir Įdiegti: Su savo spliceable dizainas, ši lentelė gali būti lengvai išmontuoti ir sumontuoti per kelias minutes.Nuimamas kojų, kad ji be jokio vargo nustatyti, sutaupyti laiko ir pastangų, per savo lauko veikla.

5.Puikus Kepsninės ir Piknikai: Ar jūs planuojate grilis arba piknikas parke, Spliceable Šešiakampe Lentelėje yra idealus kompanionas.Jo erdvus paviršius suteikia daug erdvės maisto, gėrimų ir kitų essentials, užtikrinant patogų lauko valgomasis patirtį.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai