Už 2001-2007 Suzuki RM125 RM 125 Aliuminio Radiatorius, Radiatorius aušinimo skysčio Aušinimo 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €82.56 €117.94

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiagos Tipas:

Aliuminio

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Čia yra kai kurie aprašymai ir apsipirkimo patarimai šį produktą

Aliuminio radiatoriaus: Šio tipo radiatorius yra skirta didelėms apkrovoms, naudoti, su aušinimo pajėgumas maždaug 40% didesnis nei standartinis radiatorių.Pakuotės yra puikus ir viršija OEM specifikacijos.Pasirinkdami produktus iš mūsų parduotuvėje bus tikrai suteiks jums vertė už pinigus.

Tinka: Už 2001-2007 Suzuki RM125 RM 125

Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio, visų aliuminio, įskaitant pagrindinius ir skardines, su puikia šilumos išsklaidymo efektyvumą.

Savybės: pagrindinis radiatorius yra suvirintos iš dulkių, litavimo kietuoju lydmetaliu krosnis be epoksidine derva.Bakelyje priima TIG suvirinimo darbai, ir didelės paklausos, suvirinimo metodu mūsų radiatoriai yra geresni.Pateikti stiprus, greitas, patvarus aušinimo.

Pirkimo Skelbimas:

1. Visi produktai parduodami mūsų parduotuvėje yra visiškai naujas, ir mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Prašome nedvejodami įsigyti su pasitikėjimu.

2. Modelių produktai parduodami mūsų parduotuvėje yra skirtingi.Klientams patariama atidžiai rinktis ir pirkti pagal savo poreikius, siekiant išvengti nereikalingų nuostolių.

3. Jūsų padrąsinimo ir konstruktyvus grįžtamasis ryšys yra mūsų varomoji jėga, ir mes vertiname jūsų padrąsinimo ir palaikymo.Jei esate patenkintas ir paslaugų kokybė mūsų produktus, gavęs prekes, tikimės gauti jūsų paskatinimo ir pagyrimo♡

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi bet kuriuo metu.Aš atsakyti greitai ir padėti jums išspręsti problemą.Dėkojame už jūsų supratimą ir linkiu jums malonaus apsipirkimo patirčiai ʚ ᵕ ɞ!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai