Kyšantį Jėzus Žymą Humoro Krikščionių Žymių Skaitymo Krikščionių Baigimo Studentų Dovana, Knygos, Papuošalai, Knyga Mėgėjams

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.69 €5.69

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pridėti šiek tiek humoro, kad jūsų skaitymo su mūsų Kyšantį Jėzus Žymą!Pagamintas iš nerūdijančio plieno, jis ne tik funkcionalus, bet taip pat puiki knyga apdaila.Naudoti ją kaip žymą, arba tiesiog laikyti savo puslapius iš eilės.Tai universalus įrankis, tai puiki dovana bet knygos mėgėjas ar religinių draugas.Gauti juoktis kiekvieną kartą, kai atidarote savo knyga!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: juokingi žymą kyšantį jėzus

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Gaminio dydis: apie 13x2.6x0.8cm/5.12x1.02x0.31 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc juokinga žymą kyšantį jėzus

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Juokinga Žymą Kyšantį Jėzus: linksmas tekstas išgraviruotas ant Humoro Kyšantį Jėzus žymą, yra unikali ir naudinga dizaino, kad yra tikri, kad jūsų draugo šypsnys kiekvieną kartą, kai jie atidaryti knygą.

2.Užtikrintas Ilgaamžiškumas: Mėgaukitės šių juokingas žymos pagaminti iš tvirto nerūdijančio plieno, kad atsispirti lenkimo ir nesilaikantiems.Puikus pratęstas knygos apdailos naudojimo.

3.Knygos Priedai: be to, ženklas jūsų skaitymo puslapius, tai Jėzus žymą veikia kaip puiki knyga ornamentu, todėl tai puiki dovana autorių, studentų ir knygų mėgėjai.

4.Galvojant Nustebinti: Tai juokinga žymą kyšantį Jėzus gali būti naudojamas kaip žymą, pakabukas, stalo dekoravimas, ar mažos dovanėlės dėkingi.Pridėti didžiosios žavesio bet namuose su savo humoro, ir kūrybinis dizainas.

5.Atostogų Dovanų: Jėzaus lažybų daro humoro dovana žymą, kuri puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims.Šios knygos ženklas yra puiki dovana gimtadienius, Velykas, Vaikų Dienos, ir Valentino Dieną.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai