Pavasarį Girtas Rinkinys 5vnt Pavasario Tipo Vamzdžiai Girtas Nustatyti Namų Tobulinimo 1/4'5/16'3/8'1/2'5/8'Bending Vario Vamzdis Spyruoklės, Oro

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Aparatūros
  • Produkto Kodas: z8777
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €10.01 €14.30

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Guma

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys:

Medienos apdirbimo

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Šį pavasarį vamzdžio bender yra pagamintas iš aukštos kokybės plieno, lengvai deformuoti arba nutraukti.Ji gali padėti jums lenkimo vamzdžių skirtingo skersmens ir kampų, atitinkančių jūsų įvairius poreikius.Lanksti lenkimo, lengva naudoti ir patogu laikyti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Rinkinys 5 Pavasarį Vamzdžiai Lenktuvai

Modelis: CT-102-L

Dydis: 1/4", 5/16", 3/8", 1/2", 5/8", ilgis 210mm;

Panaudojimas: Lenkimo vario vamzdžių, aliuminio vamzdis, plonasienių nerūdijančio plieno vamzdis ir kitų vamzdžių

Paketų Sąrašo:

Pavasarį Girtas Rinkinys *1 Rinkinys (5vnt)

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvarus ir lankstus: pavasario plieno medžiagos, šį pavasarį girtas komplektas užtikrina patikimumą ir ilgaamžiškumą.Ji gali prasilenkti variniai vamzdžiai, šaldymo lengvai ir tiksliai.Jis yra kompaktiškas ir patogus.

2.Lenkimo vamzdžių lengvai: Su šis 5-piece set pavasario lenktuvai, galite lenkimo dažniausiai vamzdžiai patenkinti skirtingus poreikius.Rinkinį sudaro 5 skirtingų dydžių, nuo 1/4" iki 5/8", kad tilptų įvairių vamzdžių skersmenys.

3.Tikslių kampų: Mūsų pavasarį girtas rinkinys leidžia jums sulenkti vamzdžiai, lanksčiai, be reikia nusimesti arba crimp juos.Tai padės jums išlaikyti dujotiekio kokybę ir užkirsti kelią bet kokio nuotėkio ar žalą.

4.Praktinių pavasarį girtas nustatyti: Formos, plonasienis variniai vamzdžiai, nerūdijančio plieno vamzdžiai, ir aliuminio vamzdžiai lengvai skirtingų poreikių, tokių kaip šaldytuvai ar oro kondicionieriai.

5.Patogi ir kilnojamoji: Šį pavasarį girtas rinkinys ateina su 5 įvairaus dydžio, pavasario lenktuvai ir nešiojamų saugojimo maišelį, todėl jūs galite lengvai saugoti bei vežti juos ten, kur jums reikia.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai