Skaičiuoklė, Elektroninio Biuro Skaičiuoklė Su Trinamos Rašymo Lenta, LCD Ekranas Stalinis Skaičiuotuvas Office Mokykla

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €11.11 €18.52

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

[Skaičiuotuvas su Raštu Tabletė]Ši skaičiuoklė yra sujungti su LCD rašymo lenta.Su stylus pen už rašymo lenta, galite apskaičiuoti ir įrašyti jį labai lengvai.Tai stalinis skaičiuotuvas, palaiko skaičiavimai iki 10 skaitmenų, duomenys yra aiškus ir lengvai skaitomas, tinka pažengusiems ir pradedantiesiems.

[Eco-friendly]Su šio 2-in1 Mokslo Skaičiuoklė, galite apskaičiuoti ir įrašyti bet kuriuo metu, jūs taip pat galite įdėti jį kaip notepad, kai jūs nenaudojate skaičiuoklė.Skaičiuokliai yra mygtukas, galite spustelėti šį mygtuką erase išvalyti visą ekraną, rašyti kelis kartus, mažinant popieriaus sunaudojimą ir yra ekologiškas.

[Nešiojamų Vežti]Tai rašysenos skaičiuotuvai yra lengvas ir moliusko geldele dizainas, lengva nešiotis.Jūs galite priimti jį į savo rankinėje, kišenėje, ar net piniginę, puikiai tinka biuro verslo, ir klasėje, ir namuose.

[Lengva Pakeisti Bateriją]Pastatyta 2 mygtuką, baterijų, 1PCS LR1120 baterija Skaičiuoklė, 1PCS CR1220 baterija LCD Rašyti Planšetinį kompiuterį, jums gali būti pakeistos bet kuriuo metu be varžtų montavimo, nesijaudinkite apie baterijos miršta nebėra.

[Išjungti Dizainas]Mūsų skaičiuoklė klaviatūros esate pagamintas iš silikono medžiagos, minkšti Kontaktiniai klavišus, ramioje ir triukšmo-nemokamai.Su ši skaičiuoklė, jums bus ne trikdyti kitų žmonių, o apskaičiuojant duomenis, Puikus darbo ir mokymosi.

spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1 set x inžinerijos skaičiuoklė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai