PD Greito Įkrovimo Bandymo Valdybos 5-20V Reguliuojamas Įkroviklio Galios Tiekimo Padidinti Modulis, Didelės Spartos USB Tipas-C elektros Energijos Tiekimo Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.52 €4.12

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

ALLOYSEED

Komunikacijos metodas:

Kita

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

PD Greito Įkrovimo Bandymo Valdybos 5-20V Reguliuojama Įkrovimo Bandymų Modulis, Didelės Spartos USB Tipo C Įtampa Connetor Maitinimo Accesories

Ypatybė:

1. Universalus PD Testeris: Palaiko įvairius greito įkrovimo protokolus, pvz., PD3.0/2.0 ir BC1.2, teikti maksimali galia 100W.Ji apima, pavyzdžiui, per didelio temperatūros ir viršįtampių apsauga.

2. Reguliuojamas Įtampos Diapazonas: Įrengtas su patogiu jungiklį, leidžiantį įtampos reguliavimas nuo 5V iki 20V.Tai leidžia lanksčiai bandymams, įvairių prietaisų ir jų galios tiekimo pajėgumus.

3. Platus suderinamumas: Suderinamumas su PD3.0/2.0 ir BC1.2 greito įkrovimo protokolus, užtikrinant suderinamumą su įvairiais prietaisais.Vartotojai gali drąsiai išbandyti ir patikrinti, apmokestinimo efektyvumo įvairių dalykėlių.

4. USB Tipo PD C Palaikymas: Specialiai sukurta su USB Tipo C PD parama, leidžianti sklandžiai ryšys ir automatinis perjungimas tiek pirmyn ir atgal dangos.Tai užtikrina, be jokio vargo bandymų prietaisų su įvairiais įvesties įtampos tarp 4V ir 22V.

5. Patikimas elektros Energijos Pristatymas: Su savo paramą didelės galios produkcija ir apsaugos, pavyzdžiui, per didelio temperatūros ir viršįtampių apsauga, tai PD testeris suteikia patikimą ir saugų reiškia, vertinti ir analizuoti elektros tiekimo galimybes iš įvairių įrenginių.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Įėjimo įtampa: 4V~22V

Išėjimo įtampa: iki 20V

Sąsaja: Palaiko USB Tipo PD C

Galia: iki 100W

Gaminio dydis: Apie 27 * 10 * 13mm/1.06 * 0.39 * 0.51 colių

Naudojimo instrukcijos:

CFG1 atitinka dial jungiklis 1

CFG2 atitinka dial jungiklis 2

CFG3 atitinka dial jungiklis 3

Surinkite į dugną kaip 1, ir ratukas į viršų, kaip 0.

Prakeiktas jungiklis gali prašyti tinkama įtampa, remiantis įkroviklis protokolas

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1 x PD Greito Įkrovimo Bandymo Valdyba

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai