2 Prievadai USB C Automobilinis Įkroviklis Mini 54W Greito Įkrovimo USB-A Tipo C Automobilinio Telefono Kroviklį Mobiliesiems Telefonams, Tabletės, Nešiojamieji kompiuteriai, Automobilinis Įkroviklis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.63 €11.25

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Ieškote patikimo automobilio įkroviklio USB C prietaisų?Mūsų automobilinis įkroviklis protingai nustato ir mokesčių, kitų prietaisų, kol esate kelyje.Aplinkos šviesos prideda cool touch, o sustiprinta shrapnel, užtikrina ilgaamžiškumą.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: USB C automobilinis įkroviklis

Spalva: juoda, pilka

Medžiaga: ABS+ aliuminio lydinys

Įėjimo įtampa: DC 12-24V Maks.

Išėjimo galia:

Tipas-C uosto išėjimas: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A (36W Max)

USB-port išvesties galia: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5 A (18W Maks.)

Tipas-C+USB-port dual galia: 36W+18W

Gaminio dydis: apie 45.3*25.4*20.6 mm/1.78*1*0.81 į

Produkto svoris neto: apie 13.65 g

Produktų Sąrašas:

USB C Automobilinis Įkroviklis x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įkraukite Prietaisą Greitai: Mūsų USB C automobilinis įkroviklis mokesčiai USB-A ir Type-C prietaisų vienu metu.Tinka mobilieji telefonai ir tablečių.Su greito įkrovimo galimybes, patirtį, greitai padidinti jūsų prietaisu vairuojant.

2.Prevencijos Problemas: smart chip mūsų automobilinis įkroviklis adapteris nustato ir reguliuoja išėjimo galia užkirsti kelią nuo viršsrovių, perkaitimo ir per saugant jūsų prietaiso baterija.Atsisveikinti su galimomis problemomis.

3.Padidėjo Naktinio Matymo: mini automobilinis įkroviklis s aplinkos šviesos pagerina saugumą ir komfortą.Rasti savo įkrovimo lizdas greitai tamsoje su minkštas, palaipsniui keičiant apšvietimo efektai, puikus saugiau vairuoti naktį.

4.Tvirtesnio Stabilumo: Įrengtas shrapnel, kad dizainas sustiprina stabilumo ir tinka stora, bet lizdą, mūsų dual-port automobilinis įkroviklis užtikrina patikimą įkrovimo bet reljefas, be baimės atsipalaidavimas ar įtaka.

5.Stilinga Išvaizda: Padidinti saloną jūsų transporto priemonės su automobilinio telefono įkroviklio, puikios kokybiškos ir apsvaiginimo aukštos klasės tekstūros.Savo išskirtinį dizainą, prideda asmens liesti ir papildo bet kokį automobilio modelį atspindi jūsų unikalų skonį ir stilių.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai