Gėlių Plaukų Clips Moterų Retro Karoliukų Kutais Šukuosena su Pearl Dekoro Gimtadienio Etape Šalis Šukuosena Padaryti

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.12 €5.89

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Lytis:

Moteris

Medžiaga:

Lydinys

Departamentas Pavadinimas:

Suaugusiųjų

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

FOU99 Gėlių Plaukų Clips Plaukų Papuošalai Stabili Grip Lieti galvos Apdangalai Nuotakos Plaukų Papuošalai Gimtadienio Etape Šalis Šukuosena Priėmimo FOU99

Aprašymas:

Savybės:

Stilingas ir Universalus: Tai gėlių plaukų clips moterims yra ne tik gražus plaukų aksesuaras, bet ir universalus papuošalo, kad gali būti dėvimi įvairiomis progoms, tokioms kaip vestuvės, pobūviai, ar net kasdieniniam naudojimui.

Rankų darbo Atsargiai: Kiekviena gėlė plaukų segtukas yra rankų darbo, kruopščiai, užtikrinant dėmesį į detales ir kokybės.Subtilus gėlių ir painus dizaino, kad šiuos įrašus, unikalų ir išskirtinį, be jokių šukuosena.

Derliaus Žavesio: derliaus raudona gėlė, pearl dekoro ir kutas galvos apdangalai funkcija jausmą nesenstantis elegancija.Derinant retro karoliukai ir kutais šukuosena su pearl dekoro priduria, liesti rafinuotumą į savo išvaizdą, todėl jums išsiskirti iš d.

Saugi ir Patogi: stabili grip lieti galvos apdangalai užtikrina saugų ir patogiai, išlaikyti plaukų įrašą vietoje visą dieną.Nesvarbu, ar esate šokiai, bėgimas, ar tiesiog vyksta apie savo kasdieninę veiklą, šie įrašai bus paskutinis, nesukeldamas jokio diskomforto.

Idealiai tinka Įvairiomis Progomis: Tai gėlių plaukų įrašai yra ne tik tinka plaukų PASIDARYK pats priedai ir stiliaus, bet taip pat idealiai tinka cosplay šalių, Kinijos medžiaga cheongsam renginius, gimtadienius, ir scenoje šalių.Jie gali be vargo pakelti savo šukuosena ir papildyti bet kokios aprangos, kad būtum dėmesio centre.

Specifikacija:

Medžiaga: Lieti, perlų imitacija

Gaminio Dydis: 11.5*9cm

Pareigos: Plaukų Apdaila

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Komplektą Sudaro:

1 * Plaukų Įrašą

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai