Resine Gimimo Rinkiniai, Statulėlės Rinkinys 20pcs Šventosios Kalėdos Statula Dervos Kalėdų Ornamentu Sezoninio Decors Už Židinio Lentynos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z7821
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €38.42 €54.89

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Temos:

katalikų

Medžiaga:

derva

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Yra Protingas Prietaisas:

no

Stilius:

Modernus Stilius


Aprašymas

Šios Kalėdos Rinkiniai Kalėdų vitrina šaltinis sezono, todėl tai puikus priedas jūsų miegamojo.Realus dizainas yra tikrai įspūdį savo draugams ir šeimos nariams.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Kalėdos rinkiniai Kalėdų

Gaminio dydis: (vidut.)6.6*3.5 cm/2.6*1.38 cm

Medžiaga: Derva

Pakavimo Sąrašas:

1 komplektas*Gimimo rinkiniai Kalėdų(20pcs iš viso)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Neprilygstamas Ilgaamžiškumas: Siekti ilgaamžiškumo, mūsų Kalėdos Rinkiniai Kalėdų yra meistriškai sukurta iš puikios dervos, kokybiškos, atsparios dėvėjimosi ir plyšimo.Tvirtas ir stiprus, tai apdailos tikrai laiko išbandymą, metai po metų.

2.Kalėdų Dekoro Tema: Pridėti žavinga liesti savo atostogų dekoro su mūsų Kalėdos Rinkinių.Pagamintas iš aukštos kokybės dervos, vitrinos sudėtingas figūrėlės šventosios šeimos Ėdžiose.

3.Universalus Apdaila: Pakelti savo Kalėdų dekoro su šiuo kristaus Gimimo Scena Nustatyti.Ji gali būti ant jūsų lovos galvūgalio, kavos staliukas, ar židinys lentynos.Puikiai tinka įvairiomis progomis, pavyzdžiui vestuvės, ir Velykų, ji bus pridėti švenčių palieskite bet kurioje patalpoje savo pasirinkimą.

4.Meninio Tobulumo: kalėdos ėdžiose figūrėlės yra sklandžiai ir be šerpetų, su bauda apdailos ir ryškių spalvų, kad padaryti juos atrodo realus ir gyvas.

5.Smagios Dovanos: Pasidalinti šventės džiaugsmu su savo šeima, draugais, draugais ir kolegomis, su šios kalėdos nustatyti Kalėdų.Ji yra šventosios šeimos dervos figūrėlės, kurios yra gražiai paruošta ir patvarus.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai