Sienos Menas Silikono Formų Skirti Dervos, Silikono PASIDARYK pats Sakai Liejimo Formos Saldainiai, Šokoladas Epoksidinės Dervos Pelėsių Angelo Sparnu Naujagimių Statula

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.76 €7.53

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Rinkinys Tipas:

no

Medžiaga:

Silikono

Temos:

angel

Modelio Numeris:

Angel Epoksidinės Pelėsių

Tipas Didmeninės:

no

Formos:

Žmogaus Figūra

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pridėti įdomus liesti savo atostogų dekoro su mūsų Angelas Silikono Formų Derva.Padaryti 3D Angelas Papuošalai lengvai su skystųjų dervos dažų ir mėgautis peržiūra gamybos procesą.Tada, paprasčiausiai įdėti jį panaikinti sausai ir grožėtis savo galutinio produkto.Puiki DIY entuziastai ir atostogų amatininkų.

Pavadinimas: Angelas Ornamentu Dervos Sluoksnį

Medžiaga: silikonas

Gaminio Dydis:

Pelėsių dydis: apie 10.2*20.4*2.2 cm/4.02*8.03*0.86 į

Gatavo produkto dydis: apie 9.3*19.6*1.5 cm/3.66*7.72*0.59 į

Paketų Sąrašo:

Angel Ornamentu Dervos Pelėsių *1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sparnas-priėmimo pelėsiai: Ši unikali silikono formos leidžia jums padaryti sparnai tavo angelas dervos amatų.Jūs galite pridėti įdomus liesti savo dervos projektus su šio juokingas ir mielas 3D angelas pelėsių.

2.Aiškus Vaizdas apie Gamybos Procesą, Naudojant šią angelas ornamentu dervos pelėsių, pagamintas iš grynos ir saugaus silikono, liudytojas kiekvieną detalę, kūrybinio proceso su savo skaidrus išvaizdą.Aukšto ašarinės stiprumo ir elastingumo, kad jį būtų lengva demold ir pakartotinai šis ilgaamžis produktas, vėl ir vėl.

3.Lengva Demolding: Tai angelas ornamentu dervos pelėsių leidžia jums lengvai išleisti savo galutinius produktus.Tiesiog supilkite savo sudedamųjų dalių į pelėsiai ir tada padėkite jį į šalį.Kai jis yra visiškai suformuota, švelniai stumti pelėsiai iš apačios ir mėgautis gražus angelas papuošalai.

4.Paversti Savo Erdvę: Pridėti jutiklinio eterinės žavesio jūsų namuose su mūsų angelas ornamentu dervos pelėsių.Sukurti apsvaiginimo 3D angelas dekoro, kad yra puikus kambarys, stalo dekoravimas, sienų apmušalai, sodas, ir daugiau.Šis universalus pelėsių yra plačiai naudojami priimant derva, molio, gipso ir kitų amatų.

5.Atskleisti savo kūrybiškumą: Dizainas nuostabiu angelai su šia derva pelėsių pridedant blizgučiai milteliai, džiovintos gėlės, skystos dervos dažų, ir daugiau.Nustebinti savo artimuosius su unikaliu dovanos ar padailinti savo erdvę su gražia gatavų produktų.Padaryti unikalų "PASIDARYK pats" karoliukai ir pademonstruoti savo meninius įgūdžius.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai