Įsižiebti Plaukų Lankai Scrunchies Led Triušis Zuikis Ausis Scrunchie Plaukai Surišti Į Uodegą Turėtojai Švyti Tamsoje Neon Šalies Prekių

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.03 €1.94

Galimos Funkcijos


Specifikacija

dydis:

/

CN:

Šanchajus

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elemento Tipas:

Galvos apdangalai

Medžiaga:

Poliesteris

Lytis:

Moteris

Specialios Paskirties:

Kostiumai


Aprašymas

Specifikacija:

Prekės pavadinimas: LED šviesos skleidimo plaukų juosta

Medžiaga: audinys + odos juostele + LED žibintai

Dydis: 28*10*1cm

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Paketą sudaro: 1 * LED šviesos skleidimo plaukų juostos

(LED šviesos galima reguliuoti trijuose žvejybos įrankius)

Aprašymas:

1. aukštos kokybės medžiaga: kiekvienoje LED surišti į arklio savininkas yra pagamintas iš aukštos kokybės šifono, minkštas ir patogus, lankstus, taigi galite būti žavinga ir patogiai visą dieną.

2. 3 mirksėjimo režimai: Palieskite hairband rasti nedidelę standus kubas, tada ištraukite izoliacijos gabalas, siekiant rasti mygtuką.Yra 3 mirksėjimo režimais, įskaitant ir greitai mirksintis, lėtai mirksintis ir pastovios šviesos.Kiekvieną kartą, kai jūs paspauskite režimai, mirksi režimas pasikeis.

3. Įvairias programas: mūsų glow-in-the-dark plaukų žiedas įvairiomis progomis, pavyzdžiui, neon šalys, kostiumų šalys, karnavalai, šokių šalys, koncertus, vestuves, Helovinas, Kalėdos ir pan., lengvai leiskite jums tapti geros išvaizdos žmonės iš šalies.

4. Švyti tamsoje partijos parankiniai: Mūsų švyti tamsoje plaukų priauginimas būna pakankamai kiekio ir turtinga spalvų gama ir dalintis su savo draugais.Jūs negalite eiti negerai su šiais nauja, žavinga plaukų juostos duoti šeima ir draugais tamsi šalis.

Šiltas patarimai

1. Mes teikiame geriausius produktus ir paslaugas jums.s Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes ją išspręsti kuo greičiau.Labai ačiū.

2. Dėl ekrano skirtumas stebėti ir šviesos, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo produkto nuotrauka.

3. 3. Kaip aukščiau matmenys yra išmatuotas rankiniu būdu, prašome leisti mažų klaidų.

4.1 cm = 0.39 cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai