OTG Flash Drive 64GB Didelės Spartos USB 3.0 PC Mobiliojo Telefono USB Metalo Mini Pen Ratai Pasukimo USB "Flash" Atmintinę Keychain

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.60 €9.19

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

Rondaful

Tipas:

Ekranas

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Šis 64 GB "flash" atmintinę yra lengva pakabinti ant pultelio ar kuprinės, todėl patogu nešiotis.Ji turi išskirtinį ir madingas dizainas, kad bus padaryti jums išsiskirti iš minios.Ji taip pat turi didelės spartos duomenų perdavimo spartą, kuri gali sutrumpinti laiką, jums reikia backup arba nukopijuoti failus.Su savo patvarus ir atsparus smūgiams korpusas, ji gali išvengti duomenų praradimo ar sugadinimo nuo atsitiktinio lašai ar iškilimų.Tai yra turi turėti įtaisą tiems, kurie vertybės, jų duomenų ir stilius.

Specifikacija:

Skaityti greitis: 12 mb-18Mb/S

Rašyti lygis: 4-6Mb/S

Dydis: apie 3.9 x 1.5 x 0.87 cm/1.53 x 0.59 x 0.34 į

Produktų Sąrašas:

USB "Flash" Atmintinę x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pultelio Dizainas: Jūs galite pakabinti sukasi 64 GB "flash" atmintinę jūsų raktų grandinės, kuprinės ar piniginės.Tai lengva pasiekti failus bet kada ir bet kur, be baimės prarasti prietaiso.

2.Poliruoti ir Madingas Atrodo: Šis flash drive yra tvirtas ir elegantiškas metalo konstrukcijos, kad gali atlaikyti lašai ir įbrėžimų.Tai taip pat atspindi jūsų stilių ir pageidavimus jo elegantiškas ir blizgus.

3.Didelio našumo Chip Saugumas: Built-in aukštos kokybės žetonų paramos failų saugojimo įvairaus formato ir išvengti duomenų praradimo ar sugadinimo, todėl jūs galite išlaikyti savo svarbią informaciją, saugi ir prieinama.

4.Geresnio Darbo Greitis: skaityti duomenis 12Mb-18Mb/S, o rašymo duomenimis 4-6Mb/S, tai 64GB atmintinę galite perkelti duomenis greičiau ir patikimiau.Tai padidina darbo našumą ir taupo jūsų laiką.

5.Patogu Naudoti: Šis USB flash drive " leidžia jums perkelti failus greičiau tarp įvairių prietaisų, tokių kaip kompiuteriai, automobiliai, ir garso sistemos, be jokių tvarkyklių, reikalingų ir nedelsiant plug and play.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai