automobilių Plastiką Renovuoti Agentas universalus automobilio salono prietaisų skydelio plastiko Restauratorius polisher agentas automobilių išsamiai įrankiai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.08 €10.16

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Specialios Funkcijos:

Plastikiniai renovator automobilių

Išorės Bandymų, Sertifikavimo:

ce

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

Plastikas Ir Guma Priežiūra

Prekės Tomas:

Remonto esmė


Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Greitas atkūrimas: Automobilių Restauratorius Agentas įsiskverbia giliai į automobilio išorė, akimirksniu pašviesina, lėtina senėjimo, ir lengvai nubraukia toli teršalų, nepažeidus šildomi.

2. Labai Apsauginės : Labai suformuluoti, draugiškas aplinkai , nepavojingas, aukščiausios danga, kuri įsiskverbia giliai į plastiko išorė, forma, apsauginis sluoksnis nuo išblukimo ir senėjimo dėl didelio karščio ir saulės spindulių.

3. Naują Išvaizdą : Renovuoti Agentas Automobilių sukuria blizgesį ir puikus blizgesį, ilgam sparkle, keičia, jūsų automobilio eksterjero ir interjero naują išvaizdą.

4. Saugi Medžiaga: Pagaminti iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, be aliejaus formulė, Plastikų, Atgaivinti Padengimo medžiaga yra nekenksmingas ir bekvapis, nebus sugadinti jūsų automobilį arba kitų plastikų gaminiai.

5. Platus Pritaikymas : Plastikas Restauratorius Atgaivinti Agentas gali būti naudojamas ant prietaisų skydelio, durų staktos, durų apdailos, padangos, pedalai ir kitos automobilių plastmasines dalis.Tinka daugeliui produktų, pavyzdžiui, striukės, sofos ir pan.

Aprašymas : _

Automobilių Restauratorius Agentas turi greitai atgaivinti poveikis , jis įsigeria į automobilio išorė, akimirksniu pašviesina, lėtina senėjimo, ir lengvai nubraukia toli.Jūsų automobilis turės šviečia, atrodo, pritaikius šį Renovuoti Agentas.Jis sukuria blizgesį ir puikus blizgesį, ilgam sparkle, keičia, jūsų automobilio eksterjero ir interjero naują išvaizdą.

Specifikacija :

1. Pavadinimas: Auto Plastikų Remontas Agentas

2. Dydis/Svoris(apytiksl.):

20ml: 2.5x6.3cm/0.98x2.48in, 22g

50ml: 3x9.4cm/1.18x3.70in, 47g

Pac karalius Sąrašas:

Auto Plastikų Remontas Agentas x 1

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realiame gyvenime.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai