Motociklų, Vandens Rezervuaras, Raštas Bakas Raštas Rezervuaro Dangtelį Guard Pakeitimo Raštas Grotelės Modifikuotas Priekinis Skydas Anglies

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €7.79 €9.74

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiagos Tipas:

ABS

Modelio Pavadinimas:

Motociklų, Vandens Bako Dangtelis

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Apsaugoti jūsų motociklą vandens bakas su gerai paruošta, keisti dangtelį.Featuring snakeskin tekstūros, ši danga yra stabiliai fiksuotojo ir ne lengvai deformuotis ar žalą.Išlaikyti savo važiavimo ir saugu, šis stilingas aksesuaras.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Motociklas, Vandens Bako Dangtelis

Produkto svoris: 240g

Gaminio medžiaga: ABS

Gaminio dydis: žr. nuotrauką

Pakavimo Sąrašas:

1* Vandens Bako Dangtelis Motociklas

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Specialios Konstrukcijos: Paversti savo motociklą į galvą-tekinimo staklės su šio bako apsaugos neto unikalus juodos spalvos anglies pluošto išvaizdą ir aštrų snakeskin tekstūros.Prideda neprilygstamą stiliaus jausmą.

2.Geros Kokybės Medžiagos: aukštos kokybės ABS medžiagos, mūsų Motociklo Bako Apsaugos Neto suteikia stipraus susidūrimo korozijai ir dilimui.Tai nėra lengvai pažeisti ar deformuoti, išlaikyti jūsų dviratis saugus ir ieško didelis.

3.Ideali Apsauga: Mūsų motociklo bako apsaugos gali pasigirti net koroziją atsparus, puikus kūrinys, ir nenugalima jėga.Be šerpetų ir aptakus atrodo, galite pasikliauti savo patikimas skydas nuo negražus įbrėžimų ir įlenkimų.

4.Lengvas Nustatymas: Šio motociklo bako apsaugos tinklas yra lengva įdiegti ir pašalinti, sutaupyti laiko ir pastangų.Tai stabiliai pritvirtintų ant bako, nėra lengva nukristi, ir patogu pradedantiesiems.

5.Pasiekti Tekstūra: Padaryti savo motociklo vandens talpos dangtelis daugiau tekstūra ir stilingas, su Motociklo Bako Apsaugos Neto.Tai ypatingas modelis suprojektuotas, kad atitiktų konkrečius motociklų modeliai, ir yra ideali pakeitimo dalis, kuris suteikia praktiškumo ir grožio į savo dviratį.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai