Vasaros Pripučiami, Sulankstomas Plūduriuojantis Eilės Baseinas Plaukti Kėdė Vandens Hamakas Oro Čiužiniai Lovos Vandens Ponaitis Kėdė

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.52 €3.47

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Baseinas Plaukti Kėdės | Plaukti, Plaukia Suaugusiems | Baseinas Vandens Kėdė Baseinas Ponaitis Super Plūdrumo Vandens Tiekimo Žaislas Šalies Floaties Suaugusiems

Kulka Taškų: 1、【Puikios Kokybės】, Nes Baseinas Plaukti Kėdė yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio, jis yra stiprus ir storas, ir padengtas minkšta ir patogi tinklinio audinio, kuris gali būti naudojamas kelis kartus, ilgą laiką be deformacijos.

2、【Laisvalaikio Kėdė】Plūduriuojantis Kėdė Baseinas gali būti naudojami ne tik kaip kėdė, drifter, ir sporto balno.Ir tai puikus dalykas, plūduriuoti ant vandens, taigi jis bus geras pasirinkimas už jus.

3、【Ergonomiškas Dizainas】, Nes Baseinas Kėdė Plaukti priima ergonomiškas dizainas, ir pusiau panardintas dizainas gali padidinti organizmo kontakto su vandeniu, todėl ji gali atvėsti ir atsipalaiduoti jūsų kūno geriau.

4、【Lengvai suristi】, Nes Plūduriuojantis Kėdė yra lengva nešiotis, suristi ir laikyti lengvai, todėl tai yra patogu nešiotis su vaikų žaidimo aikštelė, sodas, veja, pajūrio, paplūdimys, baseinas ir kitų vietų

5、【Masto Programos】, Nes Baseinas Kėdė turi platų naudoja, tai tinka, baseinai, paplūdimiai, ežerų, atostogos, plaustais, ir labai praktiška

Aprašymai;

1. Nes Baseinas Plaukti Kėdė yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio, jis yra stiprus ir storas, ir padengtas minkšta ir patogi tinklinio audinio, kuris gali būti naudojamas kelis kartus, ilgą laiką be deformacijos.

2. Baseinas Plaukti Kėdė gali būti naudojami ne tik kaip kėdė, drifter, ir sporto balno.Ir tai puikus dalykas, plūduriuoti ant vandens, taigi jis bus geras pasirinkimas už jus.

Specifikacijos;

Produkto Pavadinimas: Baseinas Plaukti Kėdė

Dydis: apie 50*43cm|19.68*16.92 colių

Medžiaga: poliesteris

Produktų Sąrašas:

1*Baseinas Plaukti Kėdė( putų stick nėra komplekte)

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai