Lipdukai Žurnalinė Žurnalinė Lipdukai užrašų knygelė Lipdukai Scrapbooking Lipdukai Retro Gėlių Drugelis Lipduką "PASIDARYK pats" Amatų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.34 €3.44

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pridėti retro nuojauta, kad jūsų asmens daiktus su šių metų derliaus užrašų knygelė lipdukai.Pagaminti naudojant aukštos kokybės PET, tai akį traukiantis dizainas nėra lengva nukristi.Papuošti savo daiktus ir jais dalintis su draugais, šeima ar kolegomis.

Techniniai duomenys:

Specifikacija: 40 vienetų /20 nuotraukas

Gaminio dydis: (vidut.)per 6*6cm/2.36*2.36 colių

G svoris: 11g

Medžiaga: PET

Sąrašas:

40*Žurnalinė Lipdukai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Unikaliai Rodoma: Mūsų drugelių ir gėlių lipdukai funkcija kūrybos ir akį traukiantis dizainas, kuris prideda elegancijos ir žavesio.Su ryškių spalvų ir unikalių funkcijų, jie yra puikus papildymas liesti meniškumas į savo užrašų knygelė projektus.

2.Aukštos Kokybės Medžiaga, Šviesus Lipdukai: Pagamintas iš aukštos kokybės PET medžiaga, šie lipdukai yra ne lengvai deformuojasi ir daro žalą.Jie gali išsaugoti savo ilgalaikį blizgesį ir atsispirti vandens ir saulės žalos.Jie taip pat dėvėti, atsparus ir tinkamas scrapbooking.

3.Platus Pritaikymas: Pakelti savo scrapbooking žaidimas su mūsų lipdukai.Pridėti dozė žavesio nuotraukų albumai, dovanų dėžutės ir atvirukai.Taip pat galite papuošti savo asmeninius daiktus, pavyzdžiui, nešiojamieji kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai ir telefonai.

4.Naudoti Paprasta: iš Karto pridėti pop spalvos jūsų nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji telefonai, puodeliai ir daugiau su mūsų lipdukai scrapbooking.Mėgaukitės lengvas naudojimas su stipriais nelankstumą ir ne į kairę paliko.

5.Geros Dovanos Draugams: Įtraukti asmens prisiliesti prie jūsų iškarpų albumai su mūsų unikali lipduko dizainą.Išreikšti savo kūrybiškumą ir padaryti savo prisiminimus, ateiti į gyvenimą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai