Naujas Stumdomas Pica Žievelės Non-stick Žievelės Virtuvės Kepimo Įrankis Puikus Pica Perdavimo Kastuvas Daugiafunkcinis Picos Mentelė Irklas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €15.66 €24.08

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Stumdomas Pica Žievelės

Funkcija:

Įžuvinti

Produkto Pavadinimas:

Stumdomas Pica Žievelės

Drop laivyba:

Parama

Pica Įrankiai Tipas:

Picos Žirklės & Ratų

Svoris:

600g

Tipas:

Pica Įrankiai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

Silikono, Mediena

dydis:

55x35x2cm


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Lengvas Pica Šalinimas: Ekstrakto savo pica su lengvumu, naudodami mūsų stumdomas pica žievelės.Tik su 1 sklandžiai judesio, jūs galite lengvai pastumkite irklas pagal jūsų pica ir išimkite ją iš orkaitės, be jokių bėdų.Kelią pica iš klijuoti kartu ir užtikrinti puikiai virti pica kiekvieną kartą.

2.Ekologiškas Pasirinkimas: Pagaminti iš natūralių medžiagų, mūsų stumdomas pica žievelės užtikrina kaltės-free-maisto gaminimas.Lengvas ir tvirtas medis nebus įtrūkimai, yra bekvapis, ir dažai-nemokamai.Jūs galite mėgautis kepimo su šiuo aukštos kokybės, eco-friendly alternatyva.

3.Patogus Laikymas: Hang šį stumdomas pica žievelės lengvai su savo built-in skylę ir laikyti jį per pasieksite savo kitą pica naktį.Greitai ir neskausmingai valymas: tiesiog nuplaukite picos akmuo su vandeniu ir nuvalykite švarus, su skuduru.Atsisveikinti su griežta kenksmingų medžiagų.

4.Kepimo Patogumui: Ar jūs padaryti mažą picą sau ar didelė shareable picą su savo šeima ir draugais, tai pica kastuvas atitinka visus jūsų virimo poreikius.Jis yra tinkamo dydžio ir formos, pristatymas pagal bet padas ir perkelti ją į ir iš orkaitės, su lengvumu.

5.Įvairių Pareigos: slankiojantis pica žievelės turi plačią taikymo sritį.Ji lengvai priima pica, pyragai, duona, keksiukai ar bandeles iš orkaitės ir jiems tarnauja su elegancija.Laikykite savo rankas ir ginklų saugus nuo šilumos ir mėgautis komfortą tarnauja skanėstais.

Saugiai perkelti savo skanus picos su mūsų tvirtas pica kastuvas.Liftas jūsų pica grakščiai, su teise dydžio peilis ir saugo jūsų rankas nuo karščio.Mūsų kastuvas nėra paprasta, nėra dažų, ir jokio kvapo.Po naudojimo, tiesiog praskalaukite picos akmuo su vandeniu.Pica naktį just got lengviau su mūsų patikima pica kastuvas.

Specifikacija:

Medžiaga: mediena

Gaminio dydis: (vidut.)55*35*0.7 cm/21.65*13.78*0.28 cm

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Paketas, sąrašas:

Stumdomas Pica Žievelės*1

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai