Drobė Įrankių Krepšys Sunkiųjų Įrankis Organizatorius Maišelį Su Multi-Kišenės Išskirtinį Didelės Talpos Tool Tote Krepšys Patogus accessories

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Įrankiai
  • Produkto Kodas: z6447
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €17.73 €35.48

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Poliesteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Daugiafunkcinis Krepšys

Modelio Numeris:

drobė įrankių krepšys

Prekės Pavadinimas:

cottcuboaba


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Didelės Talpos Dizainas: Patenkinti įvairius statybos poreikius su šiuo drobės įrankių krepšys.Vidaus dizainas yra trys skyriai lengvai kategorijas ir apibendrinti įrankiai.Didelės talpos gali laikyti visus savo essentialss elementus.

2.Likusius Apdailos: Yra pagamintas iš aukštos kokybės drobės, kad nėra lengvai pažeisti, šis įrankis maišelį organizatorius užtikrina savo patvarumo ir tvirtumo.Siuvimo procesas būtų sklandus ir gražus, su stora laidų, eksponuoti likusius apdailos.

3.Patvarus ir Patogus: Vežantiems sunkiųjų įrankiai yra pagaminti lengva su šiuo Drobės Įrankių Krepšys, kuris gali turėti iki 200 svarų.Elektrikas maišą ateina su papildomų komforto funkcijų, tokių kaip sutirštės didelio tankio petnešėlėmis, kurios veiksmingai išsklaido atgal slėgis, patogų nešiojimo patirtį.

4.Dėvėti Atsparios Medžiagos: Patirtis kito lygio ilgaamžiškumo su mūsų drobė įrankių maišą, kad funkcijos papildomas sluoksnis didelio stiprumo apsauginio audinio apačioje vidinis paviršius, užtikrinant geresnį stabilumą ir ilgaamžiškumą.Puikus įrankis krepšys sunkiųjų naudoti!

5.Atneša Jums Patogiu: drobės įrankių krepšys yra puikiai organizuoti savo elektrinių įrankių.Sagties konstrukcija užtikrina, kad jie yra saugūs ir lengvai prieinama, todėl jūsų projektams efektyviau ir patogiau.

Šis Įrankis Maišelį Organizatorius yra puikus elektrikai ir statybos.Siuvimo procesas būtų sklandus ir gražus, todėl daugiau dėvėti, atsparus vandeniui.Patenkinti įvairius statybos poreikius su šiuo elektrinių Įrankių Krepšys ir saugo jūsų įrankiai, organizuotas.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: Drobė Įrankių Krepšys

2. Gaminio Medžiaga: Drobė

3. Produkto specifikacijos: apie 400X130X290MM/15.7X5.1X11.4IN

4. Produkto funkcijos: Įrankis, saugojimo, laikymo dienos

Pakavimo Sąrašas:

Drobė Įrankių Krepšys x1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai