Variklio Kambarys Gerbėjai 12V Triumo Pūstuvas 5-Peilis Ventiliatorius RV Motorinė Jachta Virtuvės DC Išmetimo Ventiliatorius Didelės Talpos oro Srautas Juoda

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €18.44 €36.89

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Ilgio:

128mm

Modelio Pavadinimas:

Ventiliatoriaus Išmetimo Ventiliatorius

Specialios Funkcijos:

NĖRA

Medžiagos Tipas:

ABS

Prekės Svoris:

450g

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elemento Plotis:

110mm

Elemento Aukštis:

90mm

Prekės Skersmuo:

90mm


Aprašymas

Aprašymas:

Šie ventiliatoriai yra specialiai sukurti aukšto efektyvumo ir didelio galingumo operacija.Jie naudoja mūsų unikalią priekiniai ir galiniai riebokšlių ir atsparumo korozijai variklių korpusai, kurių ilgas tarnavimo laikas.Į BSET MATEL in-line pūstuvas yra kompaktiškas ir lengvai įdiegti.Palyginti su standartinėmis valytuvai, tai gali suteikti didesnį oro srautą, mažesnės srovės stiprumas amperais ir tyliau veikti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: RV Išmetimo Ventiliatorius

Grynasis svoris: apie 318g

Pakavimo Sąrašas:

1*RV Išmetimo Ventiliatorius

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtumas spalva, nei ji yra realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukščiausios kokybės Medžiagos: Jūros Kanalinis Ventiliatorius yra įrengta atsparumo korozijai ABS korpusai, kuris yra puikus jūrų aplinkoje su aukštos druska ir didelės drėgmės.Ir hermetiškas variklis veleno turi gerą drėgmės apsaugą.

2.Lengva Įdiegti: Mūsų Jūrų Kanalų Gerbėjas sukūrė montavimo pėdų, kuri yra lengva montuoti vertikaliai arba horizontaliai.

3.Aukšto Efektyvumo: Penkių menčių ventiliatorius padidina oro srautą ir efektyvumą, leidžiant pūstuvas gaminti itin žemas srovės suvartojimas ir didelės talpos oro srautas.

4.Taikoma Sritys: Vandens Ventiliatorius yra taikomas RVs, jachtos, valtys, varikliai, ir kita tikrose srityse.

5.Laimingas Pirkinių: Jei turite kokių nors problemų, kai jūs naudojate šį Triumo Ventiliatorius, prašome susisiekti su mumis ir gauti dar geresnis sprendimas.Mes garantuojame, kad jūs galite gauti pakankamą prekybos patirtį.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai