Ir teigiamas, ir Neigiamas Autobusų Maitinimas 12V Platinimo Block M4/M6 Automobilių Gnybtų Bloko Stud Jūrų Terminalas Autobusų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €14.59 €18.95

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės: Galios paskirstymo blokas taip pat žinomas kaip baterija autobusų juosta, tai šynų ateis poromis, apima vieną raudoną autobusų juosta ir viena juoda autobusų baras, automobilių gnybtų bloką.

Reitingas: Max įtampa: 300V AC, 48V DC.Maksimalus nepertraukiamo srovės stiprumas amperais: 130A AC, 150A DC terminalo autobusas.

Terminalai: Kiekviena baterijos paskirstymo blokas apima - M6 terminalo smeigės x 4 ir M4 varžtu terminalus x 6, tinka 1/4inch ir #8 izoliacija žiedas terminalai.

Naudojimas: Šie 12v autobusų juostos naudojant vario plokštės ir nerūdijančio plieno gnybtais kaip laidininkai, todėl ji gali dirbti ekstremaliomis sąlygomis, tinka automobilių, automobilių, sunkvežimių, laivų, valčių, jachtų ir kt.

Spalva:Raudonas Ir Juodas

Medžiaga:Nailonas + varis

Pakuotės Turinys:

1 * Teigiamas Autobusų Juosta

1 * Neigiamas Autobusų Juosta

4 * Montavimo Varžtai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai