Helovinas Black Spider Web Dubenėlį Vaisių Plokštė, Saldainių, Sausainių Krepšelį Apgauti Ar Gydyti Helovinas Šalis Dekoro Prekių Vaikams Dovanų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namai Ir Sodas
  • Produkto Kodas: z6215
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €3.86 €8.98

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Proga:

Eid al-Fitr

Modelio Numeris:

Voratinklyje Tarnauja Dubuo

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elektroninis:

no

Medžiaga:

Plastikiniai


Aprašymas

Tai sudėtingai meistriškai voratinklyje krepšelis yra puikus papildymas baisu nuojauta, kad bet Halloween party!Jos dizainas yra puikus, kaip puošmeną, ir funkcinis elementas.Naudoti ją kaip vaisių dubuo, saldainių dubenį, prizas dubenį ir daugiau.Šis krepšys yra puikus, todėl jūsų Helovinas dekoracijas išsiskirti, ir gali būti naudojamas ilgą laiką sandėliuojant.ir pridėti jutiklinio gotikos elegancija savo šaliai!

Specifikacija:

Medžiaga: Aplinkos apsaugos ABS

Dydis: 29cm/11.42 cm skersmens, esant nagų plokštelės, 14cm/5.51 cm skersmens apačioje dėklas, ir 8cm /3.15 cm aukščio

Svoris: apie 77g

Spalva: oranžinė, violetinė juoda

Paketas, Sąrašas:

Voratinklyje krepšelis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Savitas Spider Web Dizainas: voras interneto krepšelio siūlo išskirtinius spider web dizainas pakelti savo Helovinas dekoro.Panaudoti jį kaip saldainių dubenį, vaisių dubuo, ar prizą dubenėlį svečiai.Paprasta naudoti ir valyti, šis krepšelis priduria, baisu atmosferą jūsų namuose.

2.Baisu Būtinybė: Pareikšti šaltkrėtis, kad jūsų Helovinas rinkti su mūsų voratinklyje Krepšelį.Naudoti ją saugoti, saldainiai, žaislai, ir užkandžių, o sukurti creepy vibe jūsų vakarėlyje.Tai kompaktiškas, lengvas nešioti ir saugoti, ir daugkartiniai už metus į priekį.Puikus Helovinas šalys, apgauti ar apdorojant.

3.Plačiai Naudojimas: Naudoti šį voratinklyje krepšelį paspaudę saldainių, skanėstų, vaisiai, sausainiai, sausainiai, šokoladas ir saldumynai.Taip pat galite naudoti dubenį krepšelio vaisių dubuo, saldainių dubenį, prizas dubenį ir daugiau.Šis krepšys yra puikus Helovinas šalys, arba kasdieniniam naudojimui.

4.Lengvas Gydyti Dozatorius: Pridėti jutiklinio spookiness jūsų Halloween šventės su mūsų voratinklyje krepšelį.Puikus apgauti ar apdorojant, ar šalies, užkandžiai, ji turi puikiausią patogumo, o todėl savo papuošalų išsiskiria.

5.Aukštos kokybės Medžiaga: Patirtis ilgalaikio patvarumo mūsų voratinklyje krepšelį, kruopščiai sukurtas iš didžiosios medžiagų, kurios garantuoja ilgalaikį saugojimą apsauga.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai